×
Menu

Backcountry Ski Package - Skis & Bindings

Apraksts

Dodieties stilīgā distancē ar mūsu distanču slēpošanas komplektu. Šis komplekts ir paredzēts piedzīvojumu cienītājiem, un tas ļauj jums izvēlēties ideālo slēpošanas slēpju un stiprinājumu kombināciju, kā arī pievienot ērtu slēpošanas somu un kakla sildītāju, lai komplekts būtu pilnīgs.

  • Alpine Touring slēpes: Mūsu augstas kvalitātes kalnu tūrisma slēpju izvēle piedāvā perfektu vieglās daudzpusības un izturīgās veiktspējas kombināciju. Šīs slēpes nodrošinās jums kontroli un veiklību, kas nepieciešama, lai pārvarētu jebkuru kalnu apvidus izaicinājumu.
  • Slēpju stiprinājumi: Izvēlieties ideāli piemērotas slēpju saites, kas atbilst jūsu slēpošanas stilam un zābakam. Mūsu piedāvājumā ir dažādas labāko zīmolu slēpju saites, kas paredzētas gan kalnu, gan telemarka slēpošanai.
  • SkatePro Skibag: Mūsu izturīgais SkatePro slēpju maiss: glabājiet savas slēpes un nūjas drošībā un pasargājiet tās ar mūsu izturīgo SkatePro slēpju somu. Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem un aprīkots ar ērtu plecu siksnu ērtai nēsāšanai.
  • SkatePro kakla sildītājs: Slēpju sildītājs SkatePro ar mīkstu, vilnas oderējumu: saglabājiet siltumu un aizsardzību pret laikapstākļiem ar mūsu mīksto, ar vilnu oderēto SkatePro kakla siltumu. Tas ir izstrādāts tā, lai aukstajās brīvdabas dienās jums būtu mājīgi, nezaudējot elpojamību.
  • Montāžas pakalpojums: Ja vēlaties, mūsu pieredzējušie tehniķi var profesionāli uzstādīt jūsu slēpēm stiprinājumus. Šis pakalpojums nodrošina precīzu montāžu un optimālu sniegumu trasē. Vienkārši pievienojiet saišu montāžas pakalpojumu savam grozam, veicot pasūtījumu.

Nepalaidiet garām izcilu slēpošanas pieredzi. Iegādājieties aprīkojumu, kas jums nepieciešams, lai pārvarētu jebkuru apvidu, jau šodien, izmantojot mūsu Backcountry slēpošanas komplektu.

Parādīt visu

Specifikācijas

Stiprinājums:
Not included
SkatePro