×
Menu

Dash Sunglasses

Jauns
Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Iepazīstinām ar Red Bull Spect Dash saulesbrillēm, kas ir stila un veiktspējas kombinācija. Šīs saulesbrilles ir precīzi un ar aizrautību izgatavotas, un tās izceļas ar elegantu un izsmalcinātu dizainu, kas izcels jebkuru apģērbu neatkarīgi no tā, vai esat sacīkšu trasē, pludmalē vai vienkārši pastaigājaties pa pilsētu.

Red Bull Spect Dash saulesbrilles ir izstrādātas, lai nodrošinātu nepārspējamu skaidrību un aizsardzību, un tām ir uzlabotas polarizētas lēcas, kas efektīvi samazina atspīdumu un kaitīgos UV starus, nodrošinot acu komfortu un aizsardzību pat visspožākajos apstākļos. Pret skrāpējumiem noturīgais pārklājums nodrošina papildu izturību, tāpēc šīs saulesbrilles ir ideāli piemērotas tiem, kam ir aktīvs dzīvesveids.

Šīs saulesbrilles ne tikai nodrošina izcilu funkcionalitāti, bet arī iemieso Red Bull SPECT - zīmola, kas ir inovāciju un kvalitātes sinonīms - būtību. Viegls un izturīgs rāmis, kas izgatavots no augstākās kvalitātes materiāliem, garantē ilgstošu komfortu un stabilitāti, savukārt smalkais, bet izteiksmīgais Red Bull zīmols piešķir sportisku izsmalcinātību.

Red Bull Spect Dash saulesbrilles ar savu universālo dizainu un universālo pievilcību ir ideāls aksesuārs gan vīriešiem, gan sievietēm. Neatkarīgi no tā, vai esat adrenalīna meklētājs, pludmales mīļotājs vai vienkārši cilvēks, kas novērtē nevainojamus briļļus, šīs saulesbrilles pārspēs jūsu cerības un kļūs par jūsu izvēli jebkuram gadījumam.

Specifikācijas

Sejas izmērs:
One Size

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro