×
Menu

Edge Sunglasses

Jauns
Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Uzliesmojiet savu kaislību pret piedzīvojumiem un sportu ar Red Bull Spect Edge saulesbrillēm, kas ir stila un veiktspējas iemiesojums. Šīs saulesbrilles ir paredzētas tiem, kas pieprasa labāko, un tajās ir apvienotas vismodernākās tehnoloģijas ar elegantu, modernu dizainu, lai sniegtu nepārspējamu acu lietošanas pieredzi.

Izgatavotas no viegliem un izturīgiem materiāliem, Red Bull Spect Edge saulesbrilles nodrošina ērtu piegulēšanu, kas atbilst jūsu aktīvajam dzīvesveidam. Viena izmēra konstrukcija nodrošina universālu piegulumu visām sejas formām, nodrošinot maksimālu komfortu ilgstošas nēsāšanas laikā. Regulējamie deguna spilventiņi un aizsargspārnu uzgaļi ļauj pielāgot pielāgojumu, lai jūs varētu atrast ideālu līdzsvaru starp komfortu un stabilitāti.

Red Bull Spect Edge saulesbriļļu uzlabotās lēcas nodrošina izcilu skaidrību un aizsardzību pret saules kaitīgajiem UV stariem. Izbaudiet spilgtas krāsas un asas detaļas ar minimālu izkropļojumu, kas ļauj pilnībā iegremdēties iecienītajās brīvdabas aktivitātēs. Neatkarīgi no tā, vai esat devies trasē, pārvietojaties pa takām vai vienkārši baudāt dienu pludmalē, šīs saulesbrilles nodrošina redzes skaidrību, kas nepieciešama, lai sniegtu vislabāko sniegumu.

Red Bull Spect Edge saulesbrilles ar savu gludo un sportisko dizainu drosmīgi izceļas, lai kurp jūs dotos. Izteiksmīgais Red Bull zīmols piešķir jūsu ikdienas izskatam sportisku stilu, savukārt modernais siluets papildinās dažādas sejas formas. Šīs saulesbrilles viegli pāriet no ikdienas uz aktīvo apģērbu, padarot tās par perfektu aksesuāru mūsdienu piedzīvojumu meklētājam, - no slēpošanas trasēm līdz ielām.

Uzlabojiet savu briļļu spēli un izbaudiet stila un veiktspējas apvienojumu ar Red Bull Spect Edge saulesbrillēm. Pieļaujiet savu kaislību uz piedzīvojumiem un ļaujiet šīm saulesbrillēm kļūt par uzticamu pavadoni ceļā uz izcilību.

Specifikācijas

Sejas izmērs:
One Size

Populāri produkti

Parādīt visu

SkatePro