×
Menu

Earle Sunglasses

Jauns
Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Aizraujošu piedzīvojumu meklētāji un piedzīvojumu meklētāji, satieciet savu līdzinieku: Red Bull Spect Earle saulesbrilles. Šīs brilles iemieso ekstrēmo sporta veidu būtību ar drosmīgu, sportisku dizainu un izcilu veiktspēju. Precīzi un rūpīgi izgatavotas, tās ir gatavas pavadīt jūs jūsu adrenalīna pilnajos piedzīvojumos un uzlabot jūsu redzi kā nekad agrāk.

Dodieties piedzīvojumu arēnā ar šīm saulesbrillēm, kas bez pūlēm apvieno stilu un funkcionalitāti. Uniseks dizains nodrošina ērtu piegulēšanu visām sejas formām, pielāgojoties visu veidu piedzīvojumu meklētājiem. Gatavojieties iekarot jaunus augstumus, pārvarēt nogāzes un braukt pa viļņiem ar nešaubīgu skaidrību un aizsardzību.

Red Bull Spect Earle saulesbrilles var lepoties ar augstas kvalitātes tonētām lēcām, kas nodrošina izcilu skaidrību un aizsardzību pret saules kaitīgajiem UV stariem. To vieglais, bet izturīgais rāmis garantē ilgstošu noturību neatkarīgi no tā, cik ekstrēmi būs jūsu piedzīvojumi. Tās ir lielisks sabiedrotais tiem, kas labprāt pārspēj robežas.

Neatkarīgi no tā, vai jūs iekarojat sniegotas virsotnes, pārvarat nelīdzenu apvidu vai gozējaties vasaras saulē, Red Bull Spect Earle saulesbrilles uzlabos jūsu pieredzi. Ļaujiet tām kļūt par jūsu uzticamu sabiedroto adrenalīna pilnos piedzīvojumos. Paņemiet savu pāri jau šodien un izbaudiet aizrautību!

Specifikācijas

Sejas izmērs:
One Size

Populāri produkti

Parādīt visu

SkatePro