×
Menu

Dundee Sunglasses

Jauns
Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Izbaudiet labāko stilu un veiktspēju ar mūsu Red Bull Spect Dundee saulesbrillēm. Šīs saulesbrilles ir precīzi izstrādātas un izgatavotas no augstākās kvalitātes materiāliem, un tās piedāvā ievērojamu funkcionalitātes un modes kombināciju.

Dundee saulesbrilles ar elegantu, apvelkamu dizainu nodrošina visaptverošu pārklājumu un izcilu aizsardzību pret kaitīgajiem UV stariem. Vieglais un izturīgais rāmis nodrošina maksimālu komfortu ilgstošas nēsāšanas laikā, tāpēc tās ir ideāli piemērotas gan āra piedzīvojumiem, gan ikdienas aktivitātēm.

Šīs saulesbrilles ir aprīkotas ar modernām polarizētām lēcām, kas efektīvi samazina atspīdumu un uzlabo redzes skaidrību. Jūs varēsiet baudīt labāku redzamību un mazāku acu nogurumu, kas ļaus jums sasniegt vislabākos rezultātus spilgtos un sarežģītos gaismas apstākļos.

Red Bull Spect Dundee saulesbrilles ir aprīkotas ar koši sarkanu ietvaru, kas jūsu kopējam tēlam piešķirs drosmi un stilu. Ikoniskais Red Bull logotips ir redzams uz aizspārņiem, kas simbolizē zīmola uzticību kvalitātei un veiktspējai.

Red Bull Spect Dundee saulesbrilles ir lieliski piemērotas ikvienam sporta entuziastam vai modes cienītājam, un tās ir obligāts aksesuārs. Uzlabojiet savu stilu un pasargājiet acis ar šīm izcilām saulesbrillēm.

Specifikācijas

Sejas izmērs:
One Size

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro