×
Menu

Daft Sunglasses

Jauns
Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Iepazīstinām ar Red Bull Spect Draft saulesbrillēm, kas ir lieliska stila un augstākās klases funkcionalitātes kombinācija.

Šīs saulesbrilles ir pārlaicīga dizaina, un ar tām noteikti izcelsiet sevi, lai kurp jūs dotos. Drosmīgais un ikoniskais Red Bull logotips uz aizsargspārniem piešķir sportisku izsmalcinātību jebkuram apģērbam, savukārt gludais un racionālais siluets izstaro sportisku eleganci.

Red Bull Spect Draft saulesbrilles ir izgatavotas ar rūpīgu uzmanību detaļām, lai nodrošinātu izcilu vizuālo pieredzi. Augstas kvalitātes lēcas nodrošina optimālu aizsardzību pret kaitīgajiem UV stariem, garantējot, ka jūsu acis būs pasargātas no kaitīgajiem UV stariem visu āra piedzīvojumu laikā. Tās arī samazina atspīdumu un uzlabo skaidrību, padarot šīs saulesbrilles ideāli piemērotas dažādām aktivitātēm, sākot no kalnu kāpšanas līdz vienkārši atpūtai pludmalē.

Red Bull Spect Draft saulesbrilles ir izstrādātas maksimālam komfortam, un tām ir viegls, bet izturīgs rāmis, kas lieliski pieguļ jebkurai sejas formai. Regulējamie deguna spilventiņi nodrošina drošu un pielāgotu pieguļšanu, savukārt aizsargspārni nodrošina lielisku saķeri, lai novērstu slīdēšanu.

Neatkarīgi no tā, vai esat kaislīgs sportists, aktīvās atpūtas entuziasts vai vienkārši cilvēks, kurš novērtē stilīgus un funkcionālus aksesuārus, Red Bull Spect Draft saulesbrilles ir obligāts jūsu kolekcijas papildinājums.

Izbaudiet nepārspējamas veiktspējas un modernā stila apvienojumu ar Red Bull Spect Draft saulesbrillēm, kurās satiekas izcila kvalitāte un moderns dizains.

Specifikācijas

Sejas izmērs:
One Size

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro