×
Menu

Longway Classic Roller Ski Package

Apraksts

Longway Classic skrituļslēpošanas komplekts - Jūsu vārti uz bezrūpīgu slēpošanu. Kāpēc samierināties ar atsevišķiem produktiem, ja varat izbaudīt pielāgotu komplektu, kas atbilst jūsu slēpošanas vajadzībām? Longway Classic skrituļslēpošanas komplekts apvieno kvalitāti, ērtības un pieejamību, piedāvājot jums visaugstāko vērtību. Esiet gatavi viegli, ērti un stilīgi slīdēt cauri slēpošanas piedzīvojumiem.

  • Longway Classic skrituļslēpes: Slēpes: Uzsāciet vienmērīgu braucienu ar šīm augstākās kvalitātes skrituļslēpēm, kas ir izstrādātas, lai nodrošinātu komfortu un veiktspēju.
  • Longway Classic skrituļslēpju stiprinājumi: Riteņslēpes: Izbaudiet izcilu saķeri un kontroli ar jūsu skrituļslēpēm pielāgotām slēpēm, kas nodrošina nevainojamu slēpošanas pieredzi.

Papildiniet komplektu ar šiem papildaprīkojumiem:

  • Rollerski zābaki: Uzlabojiet savu slēpošanas piedzīvojumu ar zābakiem, kas paredzēti maksimālam komfortam un atbalstam.
  • Rollerski nūjas: Riteņslidas: veiciet savu virzību uz priekšu ar augstākās kvalitātes nūjām, kas nodrošina optimālu saķeri un kontroli.
  • Cimdi vai cimdi: Pasargājiet rokas no laikapstākļiem un saglabājiet stingru satvērienu ar mūsu augstas kvalitātes cimdu un dūraiņu izvēli.
  • Rollerski somas: Slidas un aksesuāri: nodrošiniet savu inventāru drošībā un kārtībā ar izturīgu somu, kas paredzēta skrituļslēpēm un aksesuāriem.
  • Bezmaksas nūju galu vīle: Saglabājiet savas nūjas asas un gatavas darbam ar mūsu bezmaksas nūju galu vīli.

Piezīme: Mēs iesakām saišu montāžu veikt pie mums. Lielākajai daļai slēpju ir nepieciešami specializēti instrumenti, lai tās pareizi uzstādītu.

Parādīt visu

atsauksmes   (5)

Great value for the money. I am very happy with the purchase.
Marcin B. (Grangemouth)
2024-03-31
Reitings: 5 no 5!
Very happy with my package, let's begin to roll now!
Erika Ullmann (Dublin)
2021-03-30
Reitings: 5 no 5!
Rādīt visas 5 atsauksmes
SkatePro