×
Menu

Snowboard Binding and Mounting

Apraksts

Vēlaties nolaisties nogāzēs ar jaunu aprīkojumu? Mūsu sniega dēļa un stiprinājumu komplekts ir ideāls veids, kā iegūt visu nepieciešamo, lai dotos uz nogāzēm. Kombinējiet un pieskaņojiet savu iecienītāko sniega dēli no mūsu labākajiem zīmoliem un apvienojiet to ar stiprinājumiem, kas nodrošina lielisku veiktspēju un stabilitāti.

Papildiniet savu snovborda komplektu ar mūsu izvēles papildaprīkojumu. Pievienojiet sniega dēļa somu, lai pasargātu jūsu aprīkojumu pārvadāšanas laikā, un neaizmirstiet kakla gatoru, lai jums būtu silti vēsās kalna dienās. Neatkarīgi no tā, vai izvēlaties pielāgot savu aprīkojumu vai izvēlēties pilnu komplektu, jūs varat ietaupīt naudu, apvienojot snovbordu un stiprinājumus mūsu sniega dēļa un stiprinājumu komplektā!

Nepalaidiet garām šo fantastisko iespēju iegūt savā īpašumā jaunāko snovborda aprīkojumu. Mūsu sniega dēļa un stiprinājumu pakete piedāvā ideālu kvalitātes, veiktspējas un pieejamības kombināciju. Gatavojieties episkai snovborda piedzīvojumu sezonai - paņemiet savu jau šodien!

Un neaizmirstiet pievienot saišu montāžas pakalpojumu, ja vēlaties, lai mūsu eksperti jums uzmontē saites.

Parādīt visu

Specifikācijas

Stiprinājums:
Included

atsauksmes   (2)

Latviešu valodā atsauksmes nav. Rādīt atsauksmes other languages (2 reviews)

SkatePro