×
Menu

20" BMX Freestyle Package

Apraksts

Vēlaties iziet ielās ar stilu? Meklējiet tikai mūsu 20" BMX Freestyle komplektu, kas ir lielisks starta komplekts jebkuram topošajam braucējam vai kādam, kam nepieciešams jauns pilnvērtīgs BMX!

Mūsu BMX Freestyle komplektā ir iekļauts viss, kas drosminiekam jūsu dzīvē nepieciešams, lai sāktu braukt, un tajā ir mūsu augstākās klases 20" brīvā stila BMX velosipēds, kas ir veidots ar brīvā stila rāmi, lai izturētu pat ekstrēmākos trikus. Pārņemiet apkārtni un apgūstiet savas prasmes!

Mūsu komplektācijā ir iekļauti izturīgi ceļgalu un elkoņu uzliktņi, kas pasargās jūsu tuviniekus no saskrāpējumiem pat visdrosmīgāko triku laikā. Komplektā ar jāšanas cimdiem, kas izstrādāti, lai nodrošinātu lielisku saķeri un pasargātu no tulznām, šajā komplektā ir viss, kas nepieciešams, lai droši veiktu uzdevumus.

Nepalaidiet garām šo iespēju iegūt savā īpašumā vislabāko BMX frīstaila komplektu. Ar visiem būtiskajiem komplektā iekļautajiem priekšmetiem jūs būsiet gatavs izbraukt uz ielām un acumirklī pacelt savu braukšanu nākamajā līmenī!

Parādīt visu

Specifikācijas

BMX disciplīna:
Freestyle BMX
Riteņa diametrs:
20"
Backsweep:
Yes
Velosipēda tips:
Park, Street
Prasmju līmenis:
Beginner, Intermediate
Iekļauta žiro sistēma:
No
Montāža:
Partly assembled
Ieteicams no:
12 gadi

atsauksmes   (8)

Latviešu valodā atsauksmes nav. Rādīt atsauksmes other languages (8 reviews)

SkatePro