×
Menu

Twin Tip Ski Package

Apraksts

Mūsu Twin Tip slēpošanas komplekts ir pilnīgs risinājums visiem jūsu brīvā stila piedzīvojumiem.

Izvēlieties savu ideālo produktu kombināciju:

  • Freestyle slēpes: Izvēlieties augstas kvalitātes frīstaila slēpes, kas pieejamas gan bērniem, gan pieaugušajiem: gatavojieties veikt pārsteidzošus trikus un manevrus ar mūsu augstas kvalitātes frīstaila slēpēm.
  • Siksnas: Slēpju aprīkojums: ērti un droši nostipriniet savas kājas ar šīm izturīgajām un uzticamajām stiprinājumiem, kas ir izstrādāti, lai saglabātu kontroli pat visgrūtākajās nogāzēs.
  • Slēpju soma (pēc izvēles): Slēpes var ērti pārvadāt, izmantojot izturīgu slēpju somu, kas nodrošina aizsardzību un ērtu pārnēsāšanu.
  • SkatePro kakla sildītājs (pēc izvēles): Mūsu ērtais kakla sildītājs ar SkatePro logotipu (papildaprīkojums (papildaprīkojums)) ļauj saglabāt aizsardzību un siltumu vēsās dienās.
  • Saišu montāžas pakalpojums (pēc izvēles): Slēpju montāžas pakalpojums (papildaprīkojums (papildu papildaprīkojums)): ietaupiet laiku un pūles, izmantojot mūsu saišu montāžas pakalpojumu ar atlaidi, kas nodrošina, ka jūsu slēpes ir gatavas uzreiz doties uz sniega.

Ar mūsu Twin Tip slēpju komplektu jūs ne tikai iegūsiet visu svarīgāko aprīkojumu saviem brīvā stila piedzīvojumiem, bet arī ietaupīsiet naudu, salīdzinot ar katras preces iegādi atsevišķi.

Parādīt visu

Specifikācijas

Stiprinājums:
Not included

atsauksmes   (3)

Latviešu valodā atsauksmes nav. Rādīt atsauksmes other languages (3 reviews)

SkatePro