×
Menu

Skateboard Package Kids

Apraksts

Vai vēlaties, lai jūsu bērns sāktu nodarboties ar skeitbordu? Meklējiet tikai mūsu bērnu skeitborda komplektu! Šajā visaptverošajā komplektā ir iekļauts viss, kas jūsu bērnam nepieciešams, lai sāktu braukt, tostarp pilnīgs bērnu skeitbords, ķivere un aizsargplāksnīšu komplekts elkoņiem, plaukstām un ceļiem. Komplektam varat pievienot arī skeitborda rīku, lai pārliecinātos, ka jūsu bērna jaunais braucamrīks vienmēr ir labā stāvoklī.

Lūk, kas ir iekļauts mūsu bērnu skrituļdēļa komplektā:

  • Pilnīgs bērnu skrituļdēlis: Mūsu augstas kvalitātes bērnu skrituļdēļi ir ideāli piemēroti iesācējiem, un tiem ir dažādas krāsas un stili.
  • Ķivere: Mūsu ķiveres ir izstrādātas tā, lai bērns slidojot būtu drošs, un atbilst jaunākajiem drošības standartiem.
  • Aizsargplāksnītes: Mūsu aizsargplāksnītes elkoņiem, plaukstām un ceļiem nodrošina lielisku aizsardzību pret kritieniem un traumām.
  • Slidotāju rīks (pēc izvēles): Ar mūsu skrituļdēļa instrumentu jūsu bērns var viegli pielāgot savu skrituļdēli atbilstoši savām vēlmēm un veikt pamata apkopi.

Nepalaidiet garām šo iespēju, lai jūsu bērns sāktu savu skrituļslidošanas gaitas! Pasūtiet mūsu bērnu skrituļdēļa komplektu jau šodien un ļaujiet jautrībai sākties!

Parādīt visu

atsauksmes   (7)

Latviešu valodā atsauksmes nav. Rādīt atsauksmes other languages (7 reviews)

SkatePro