×
Menu

Soulframe 68

Video
Video
1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
7 pairs
8 pairs
9 pairs
10+
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Receive an email when this product is back in stock
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Pēc USD Aeon skrituļslidas panākumiem, izstrādājot jauno Kizer Soulframe 68, mēs pievērsāmies tās dizainam. Mēs vēlējāmies pazemināt smaguma centru, vienlaikus palielinot tiešo slīdēšanas sajūtu.
Tā ir pilnībā izgatavota no alumīnija, lai nodrošinātu maksimālu enerģijas pārnesi, ātrāku slīpēšanu un ir īpaši izstrādāta ātrai parka vai bļodiņu slidošanai un coping slīpēšanai.
Tāpat kā Aeon, tā ir bez UFS viengabala dvēseles plāksne ar integrētu rāmi, lai panāktu zemāko smaguma centru un visplašāko sadalījumu plakanajiem uzstādījumiem, padarot to vieglāku un izturīgāku, vienlaikus izmantojot mazāk detaļu.
Plāksne un rāmis ir izgatavoti no 6061 lidaparāta alumīnija, CNC mehāniskajā apstrādē apstrādāti līdz pilnībai un aprīkoti ar jauno Element II alumīnija H-bloku. Soulframe ir iepriekš urbti un padziļināti montāžas caurumi, kas ir saderīgi ar lielāko daļu USD skrituļslidām un arī Salomons.
68 versija ir īpaši izstrādāta 68 mm un 64 mm plakano slēpju komplektiem, padarot Soulframe 68 par vienu no ātrākajiem un stabilākajiem plakano slēpju komplektiem, kas pieejami mūsdienu agresīvajā slidošanā.

Specifikācijas

Riteņa diametrs:
65mm, 68mm
Rāmja veids:
Flat setup, Anti-rocker setup
Rāmja materiāls:
Aluminum
Wheelbase:
276mm
Montāža:
UFS
Soulplate:
One-piece
Svars:
600g

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro