×
Menu

Skateboard Package

Apraksts

Skeitborda komplekts - ideāls komplekts skeitborda entuziastam! Skeitborda komplektā ir iekļauts viss, kas nepieciešams, lai sāktu braukt ar skeitbordu vai lai paceltu savas prasmes nākamajā līmenī. Visi mūsu skrituļdēļi ir pilnībā samontēti un aprīkoti ar augstas kvalitātes sastāvdaļām, kas nodrošina vienmērīgu braukšanu.

Jūs varat izvēlēties no vairākiem skeitborda zīmoliem. Mūsu piedāvājumā ir pilnvērtīgi skeitbordi visiem līmeņiem - no iesācējiem līdz profesionāļiem. Un pats labākais ir tas, ka mūsu pilnpiedziņas skrituļdēļu klāstā ir daudz foršu grafiku, no kurām izvēlēties.

Iegādājoties skeitborda komplektu, kopā ar skeitborda dēli jūs saņemsiet arī šādus priekšmetus:

  • Ķivere: Pasargājiet savu galvu ar augstas kvalitātes ķiveri, kas atbilst visiem drošības standartiem. Ir pieejamas dažādas krāsas un dizaini, lai jūs varētu atrast ideālu ķiveri, kas atbilst jūsu personībai un stilam.
  • Aizsargu komplekts: Mūsu aizsargu komplektos ietilpst ceļgalu, elkoņu un plaukstu aizsargi, kas pasargās jūs no triecieniem un sasitumiem, kamēr mācāties vai mēģināt jaunus trikus.
  • Skate rīks (pēc izvēles): Skates rīks ir nepieciešams ikvienam skrituļslidotājam. Ar to var regulēt kravas automašīnas, mainīt riteņus un veikt citus apkopes darbus. Mūsu skrituļslidošanas rīki ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un ir ilgi kalpojoši.
Parādīt visu

atsauksmes   (12)

Latviešu valodā atsauksmes nav. Rādīt atsauksmes other languages (12 reviews)

SkatePro