×
Menu

Glide Tape Eco 10m Ski Glide Wax

(2)
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
7 gabaliem
8 gabaliem
9 gabaliem
10+
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
7 gabaliem
8 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde uz pasūtījumiem virs 79 €
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Rūpes par mūsu planētu ir kaut kas tāds, par ko mēs visi kopā varam vienoties un piekrist, ka ir vērts pielikt pūles. Tad kāpēc gan nepievērsties sev, kamēr uz savām slēpēm uzliekat Optiwax Glide lentes slīpējumu?

Optiwax slīdošās līmlentes Eco līnija ir veidota tā, lai ļoti maz ietekmētu mūsu planētu, bet ļoti spēcīgi ietekmētu jūsu slēpes. Uzklājiet šo slīdošo lenti gan uz slēpes augšējās, gan apakšējās puses, lai slēpes bez piepūles slīdētu pa sniegu. Turklāt šī funkcija palīdzēs jums saglabāt slēpes sausas un novērsīs ledus veidošanos.

Gan lentes papīra daļa, gan iepakojums ir izgatavoti no pārstrādāta papīra. Šīs lentes izgatavošanā izmantotais vasks ir bioloģiski noārdāms materiāls, kas nesatur fluoru un nodrošina optimālu slīdēšanu lielākajā daļā apstākļu. Darba temperatūras diapazons no +5 °C līdz pat mīnus 20 °C nozīmē arī lielu daudzpusību, lai to varētu izmantot dažādos apstākļos.

Šīs parastās versijas platums ir 60 mm, un tā būs ideāli piemērota lielākajai daļai distanču slēpošanas slēpju veidu. Lietošana ir vienkārša un ātra, un jums paliek vairāk laika slēpošanai. Vienkārši uzlieciet lenti ar karstumu un pēc tam notīriet to ar suku.

Specifikācijas

Temperatūra:
+5 to -20 °C
Aktivitāte:
Cross Country
Vaska forma:
Glide Tape
Fluora saturs:
No fluor
Vaska platums:
60mm
Vaska garums:
10m

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

atsauksmes   (2)

I took Optiwax Glide Tape to rewax my xc skin skis whilst on holiday. Less risk of contaminating skins with wax and no mess from scraping. Iron on and brush off. Very easy to use and great glide!
Norman M. (Littleborough Lakeside Ward)
2020-02-24
Reitings: 5 no 5!
Easy to use and lasts well. Sometimes uneven when applied so I give it a quick iron once the paper is removed to smooth out and make brushing easier.
Simon Collier (Widnes)
2019-01-22
Reitings: 5 no 5!
SkatePro