Produkts ir izpārdots, un NAV paredzams, ka tas atkal būs noliktavā. Show similar products
×
Menu
CCM

Super Tacks AS1 Ice Hockey Skates

(1)
Video
Video
Prece ir izpārdota. Nav iespējams piegādāt
Show similar products

Populāri produkti

Apraksts

CCM Super Tacks AS1 ledus slidas ir izgatavotas, domājot par augsta līmeņa spēlētājiem, un tās aprīkotas ar virkni progresīvu tehnoloģiju.

Sākot no augšas - patentētais Mono Frame 360 ir lieliski anatomiski piemērots, pateicoties viengabala konstrukcijai, kas palielina saskares laukumu ar visu zābaku, salīdzinot ar divgabala konstrukciju. Citiem vārdiem sakot, viengabala konstrukcija ļauj justies vairāk saistītam ar zābaku.

Pats zābaks ir izgatavots no izturīga oglekļa kompozīta, kas ir patiešām stingrs un nodrošina lielisku jaudas pārnesi katrā solī. Šim modelim izmantotā zole ir ar uzlabotu papēža zonu, padarot enerģijas pārnesi vēl vienmērīgāku.

Cietajam un termoformējamajam kodienam ir oderējums, kas izgatavots no TotalDri materiāla. Pievienojiet tam papildu ventilācijas atveri zābaka apakšdaļā, un ir diezgan labas izredzes, ka jūsu kājas spēles laikā paliks gandrīz sausas.

Super Tacks AS1 ir aprīkota ar Tritech Flex mēli. Šī mēlīte aizsargā jūs pret mežģīņu iekostiem un nodrošina elastību uz priekšu, ko daži spēlētāji patiešām vēlas. Tā ir labi polsterēta, lai uzlabotu komfortu un aizsardzību.

Turētājs un skrējējs sastāv no SB4.0 un Speedblade Black. Izturīgajam SB4.0 turētājam ir palielināts uzbrukuma leņķis, kas nodrošina labākus soļus un pagriezienus. Speedblade Black ir aprīkots ar agresīva izskata oksīda pārklājumu, kas nodrošina pagarinātu malu kalpošanas laiku un papildu izturību pret koroziju.

Siltuma formējams, lai pielāgotu piegulumu

Lai gan šajās augsta līmeņa slidās tika palielināts ceturtdaļpaketes augstums un pievienotas vēl vairāk tehnoloģiju, tās joprojām ir nedaudz vieglākas, salīdzinot ar iepriekšējo gadu modeli.

Paziņojums: Mēs vienmēr iesakām šāda kalibra slidas uzasināt vietējā hokeja stadionā vai pie vietējā speciālista.

Pamatojoties uz mūsu pieredzi ar CCM, esam nolēmuši uzskaitīt slidas ar izmēriem, kas atbilst patiesajiem apavu izmēriem. Tāpēc, izvēloties sev jaunas slidas, vienkārši saskaņojiet tās ar savu pašreizējo apavu izmēru.

CCM izmanto savu pārrēķinu tabulu un ir marķējis savu izstrādājumu kastes ar saviem "ES izmēriem". Tas nozīmē, ka kaste, visticamāk, neatbildīs jūsu izvēlētajam izmēram, tāpēc mēs aicinām pirms skrituļslidas nosūtīt atpakaļ, tās pielaikot.

Specifikācijas

Iekšzābaki funkcijas:
Built-in, Anatomically shaped
Nomaināms asmens:
Yes
Slidzābaki materiāls:
Composite
Iekšzābaki materiāls:
Microfiber
Sāknēšanas/čaulas veids:
Hard
Aizvēršanas sistēma:
Lacing
Svars:
768g
Cuff:
V-Cut, Mid-cut
Asmens materiāls:
Stainless steel
Asmeņu asināšana:
Not required
Toepick:
No

No tā paša zīmola

Parādīt visu

atsauksmes   (1)

Latviešu valodā atsauksmes nav. Rādīt atsauksmes other languages (1 reviews)

SkatePro