×
Menu

Freeride Ski Binding and Mounting

Apraksts

Vai esat gatavs doties trasē ar jaunu, svaigu freerida inventāru? Meklējiet tikai mūsu Freeride slēpju un stiprinājumu komplektu! Izmantojot šo komplektu, jūs varat brīvi izveidot savu ideālo komplektu, izvēloties freerida slēpes un stiprinājumus.

  • Freerida slēpes: Mūsu freerida slēpju izvēle ir paredzēta piedzīvojumu meklētājiem, kuriem patīk doties ārpus ierastajiem ceļiem. Šīs slēpes ir lieliski piemērotas dziļā pūderī un mainīgā reljefā, nodrošinot maksimālu slēpošanas pieredzi.
  • Stiprinājumi: Mūsu slēpju stiprinājumu kolekcija ir rūpīgi atlasīta, lai lieliski papildinātu mūsu freerida slēpes. Mūsu stiprinājumi ir regulējami un saderīgi ar dažādām zābaku zoles normām, nodrošinot drošu un ērtu stiprinājumu jebkuram slēpotājam.

Lai papildinātu jūsu freeride komplektu, mēs piedāvājam iespēju iegādāties slēpošanas somu, kas atvieglos jūsu slēpju transportēšanu. Jūs varēsiet pievienot arī BEZMAKSAS SkatePro kakla sildītāju, lai uz slēpošanas trases jums būtu omulīgi!

Papildu ērtībām mēs piedāvājam profesionālus montāžas pakalpojumus par papildu samaksu. Mūsu pieredzējušie tehniķi nodrošinās, ka jūsu slēpju stiprinājumi ir pareizi un droši uzstādīti, sniedzot jums sirdsmieru un labāko iespējamo sniegumu uz sniega.

Kāpēc iegādāties freeride slēpju komplektu? Izvēloties mūsu Freeride slēpju un stiprinājumu komplektu, jūs ne tikai ietaupīsiet naudu, salīdzinot ar atsevišķo preču iegādi, bet arī varēsiet izbaudīt ērtības, jo jūsu inventārs būs perfekti saskaņots un gatavs darbam. Mūsu rūpīgi atlasītajā augstākās kvalitātes produktu un papildu piederumu klāstā ir viss, kas nepieciešams, lai paceltu jūsu freerida slēpošanu jaunā līmenī.

Parādīt visu

Specifikācijas

Stiprinājums:
Not included

atsauksmes   (1)

Perfect job. Very profesdional
William Roberts (Afton)
2023-05-10
Reitings: 5 no 5!
SkatePro