×
Menu

Running Basic Socks

1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
7 pairs
8 pairs
9 pairs
10+
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
7 pairs
8 pairs
9 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde uz pasūtījumiem virs 79 €
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Uzlabojiet savu skriešanas pieredzi ar mūsu Seger Running Basic zeķbiksēm, ko izstrādājis Seger Socks, jūsu uzticamais zīmols augstākās kvalitātes kājas apģērbam.

Šīs pamata zeķes ir izstrādātas tā, lai nodrošinātu maksimālu komfortu un atbalstu skriešanas laikā, un tās ir ideāls funkcionalitātes un stila apvienojums.

Šīs zeķes ir izgatavotas, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, un nodrošina izcilu elpojamību un mitruma novadīšanas īpašības. Atvadieties no sviedrainajām kājām un nepatīkamā aromāta pat intensīvu treniņu laikā. Pastiprinātās pirkstgalu un papēžu zonas nodrošina lielāku izturību, padarot tās ideāli piemērotas regulārai lietošanai un ilgstošiem skrējieniem.

Seger Running Basic zeķes ir veidotas tā, lai cieši piegulētu un atbalstītu arku, novērš slīdēšanu un savilkšanos, nodrošinot drošu un ērtu piegulēšanu visu skriešanas laiku. Bezšuvju pirkstu konstrukcija samazina kairinājumu un diskomfortu, ļaujot jums koncentrēties uz savu sniegumu bez traucējošiem faktoriem.

Šīs pamata zeķes ir pieejamas dažādās krāsās, tostarp melnā, baltā un pelēkā, un tās nevainojami papildina jūsu skriešanas apģērbu. Tās ir neuzkrītošas, bet stilīgas, tāpēc ir piemērotas gan ikdienas skrējieniem, gan sacensībām.

Izbaudiet atšķirību ar Seger Running Basic zeķēm - jūsu ideālo pavadoni fitnesa mērķu sasniegšanai. Iegūstiet komfortu, veiktspēju un stilu un izbaudiet katru skrējiena soli ar Seger zeķēm.

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro