×
Menu

Earth Aggressive Skate Wheels 4-Pack

1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
7 gabaliem
8 gabaliem
9 gabaliem
10+
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Receive an email when this product is back in stock
Bezmaksas piegāde uz pasūtījumiem virs 79 €
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Undercover Earth Aggressive Skate riteņi ir videi draudzīga izvēle agresīviem skrituļslidotājiem. Šie riteņi, kas izgatavoti, domājot par Māti Zemi, ir izgatavoti no 15 % kukurūzas eko poliuretāna, un tiem ir dabīgās tintes apdruka, tāpēc tie ir gan augstas veiktspējas, gan videi draudzīgi.

Taču ar to viss nebeidzas - pat serde ir izgatavota no 50 % pārstrādātas plastmasas. Jūs varat smagi sasmalcināt, zinot, ka veicat savu artavu oglekļa dioksīda emisijas samazināšanā. Pateicoties ātruma/bullet profilam un 88A cietībai, šie riteņi nodrošina lielisku saķeri, ātrumu un kontroli, padarot tos ideāli piemērotus visdažādākajiem slidošanas stiliem. Ar četriem ritenīšiem vienā iepakojumā jūs būsiet gatavs doties ielās un pacelt savu slidošanu jaunā līmenī.

UC Earth 80 mm riteņi ir saderīgi ar lielāko daļu agresīvo skrituļslidu un ir pieejami bez gultņiem, lai jūs varētu izvēlēties ideālu komplektu, kas atbilst jūsu konfigurācijai. Esiet gatavi izbaudīt jaunu veiktspējas un ilgtspējas līmeni ar Undercover Earth Aggressive skate riteņiem.

Specifikācijas

Riteņa diametrs:
60mm
Riteņu cietība:
90A
Riteņi iepakojumā:
4
Serdes materiāls:
Nylon
Gultņi:
Not included

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro