×
Menu

BMX U-brake Komplekts

Apraksts

Uzlabojiet sava BMX velosipēda bremzēšanas jaudu un stilu ar mūsu BMX bremžu U-bremžu komplektu. Šajā komplektā ietilpst jūsu izvēlētās BMX bremzes, bremžu trose un BMX bremžu svira, kas ļauj jums brīvi pielāgot savu iestatījumu un izvēlēties perfektu bremzēšanas pieredzi. Atvadieties no vājām un neuzticamām bremzēm un sveiciniet pārliecinošu kontroli un precīzu bremzēšanas spēku.

  • Pielāgojiet savu braukšanu: Izvēlieties no dažādām BMX bremzēm, bremžu trosēm un BMX bremžu svirām, lai izveidotu perfektu iestatījumu savam velosipēdam.
  • Pielāgojiet bremzēšanu: Ar mūsu augstas kvalitātes BMX bremzēm iegūstiet perfektu jaudas un modulācijas līdzsvaru.
  • Bremzējiet ar pārliecību: Jūtieties droši, zinot, ka jums ir uzticamas bremzes, kas apstādinās jūs, kad tas būs nepieciešams.

Nepalaidiet garām mūsu BMX bremžu U-bremžu komplekta priekšrocības. Jūs ne tikai ietaupīsiet naudu, salīdzinot ar komponentu iegādi atsevišķi, bet arī nodrošināsiet, ka visas detaļas ir savietojamas, padarot to uzstādīšanu pavisam vienkāršu. Iegādājieties BMX bremžu U-veida bremžu komplektu jau šodien un uzlabojiet savu braukšanas pieredzi!

Parādīt visu

atsauksmes   (1)

Great way to save a few bucks
Jonathan Kerslake (Edmonton)
2024-03-17
Reitings: 5 no 5!
SkatePro