×
Menu

Wetsuit Package

Apraksts

Uzlabojiet savu sērfošanas aprīkojumu ar mūsu augstākās kvalitātes hidrotērpu komplektu! Šajā pilnīgajā komplektā ir iekļauts viss nepieciešamais sērfošanai visa gada garumā neatkarīgi no ūdens temperatūras. Šajā komplektā iekļautie hidrotērpi, zābaki, cimdi un kapuce, kas izgatavoti, izmantojot labākos zīmolus, nodrošinās jums komfortu un ļaus sasniegt labāko sniegumu.

  • Augstas kvalitātes hidrotērps: Izturiet siltumā un aizsargāti ar šo augstākās klases hidrotērpu, kas ir izgatavots tā, lai nodrošinātu maksimālu elastību, komfortu un izturību.
  • Neoprēna zābaki: Ar šiem hidrotērpa zābakiem nodrošināsiet, lai jūsu kājām būtu silti un ērti, kamēr esat ūdenī.
  • Neoprēna cimdi (pēc izvēles): Aizsargājiet rokas no aukstuma ar šiem siltajiem un elastīgajiem neoprēna cimdiem. Šie cimdi ir lieliski piemēroti, lai pat vēsā ūdenī saglabātu satvērienu uz sērfborda.
  • Neoprēna kapuci (pēc izvēles): Ar šīm neoprēna kapucēm var būt silts no galvas līdz kājām. Šīs kapuces ir izstrādātas tā, lai nodrošinātu maksimālu komfortu, un ļauj jums izbaudīt sērfošanas sesiju bez traucējošiem elementiem.
  • Sērfošanas soma (pēc izvēles): Ar šīm izturīgajām sērfošanas somām varat viegli transportēt savu dēli un piederumus uz pludmali.

Iegādājieties savu hidrotērpa komplektu jau šodien un izbaudiet sērfošanu ar komfortu un stilu visa gada garumā!

Parādīt visu

SkatePro