×
Menu

Dawn Patrol 3/2mm Back Zip Wetsuit

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 3
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Rip Curl Dawn Patrol 3/2 mm muguras rāvējslēdzēja uzvalks ar rāvējslēdzēju Rip Curl Dawn Patrol 3/2 mm ir ideāls universāls uzvalks gan iesācējiem, gan pieredzējušiem sērfotājiem. Šis hidrotērps, kas izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem un pārdomāta dizaina, nodrošina siltumu, komfortu un elastību uz ūdens.

E5 Flash odere un E4 Thermo odere nodrošina lielisku siltuma saglabāšanu pat nedaudz vēsākos apstākļos, nodrošinot ērtu sērfošanu. Kombinezonam ir izturīgas GBS šuves, kas pastiprinātas ar E5 lentu, kas sola ilgstošu izturību un ūdens necaurlaidību. Aquaflush konstrukcija nodrošina ātru un efektīvu liekā ūdens aizplūšanu, uzlabojot komfortu un samazinot pretestību viļņos.

Turklāt hidrotērpā ir iekļautas dažādas funkcijas, kas palielina komfortu un funkcionalitāti. Lining Saver aizsargā iekšējās šuves no nodiluma, pagarinot hidrotērpa kalpošanas laiku. Stratēģiski izvietots tīklveida neoprēns uz rokām un pleciem uzlabo elastību un elpojamību. Lai garantētu perfektu piegulēšanu, šim hidrotērpam ir arī regulējama kakla aizdare.

Rip Curl Dawn Patrol Back Zip hidrotērps ar 3/2 mm biezumu nodrošina atbilstošu siltumu ūdens temperatūrai no 57,2 līdz 64,4 °F. Tas ir pilnas formas, kas nodrošina visaptverošu pārklājumu un aizsardzību. Aizmugurējā rāvējslēdzēja aizdare atvieglo iekāpšanu un izkāpšanu no hidrotērpa.

Specifikācijas

Materiāls:
E5 Flash Lining, E4 Thermo Lining
Sašūšana:
GBS, E5 Tape
Papildu funkcijas:
Aquaflush, Lining Saver, Mesh Neoprene
Prasmju līmenis:
Beginner
Biezums:
3/2mm
Aktivitāte:
All-round
Zip tips:
Back Zip
Ūdens temperatūra:
57-64 °F
Hidrotērpa tips:
Fullsuit
Dzimums:
Man
Year model:
22

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro