×
Menu

Survey Ski Helmet

(1)
Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 1
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Izveidojiet paketi

Skatīt arī

Izveidojiet paketi

Apraksts

Izbaudiet perfektu drošības un komforta kombināciju ar Smith Survey slēpošanas ķiveri. Šī ķivere ir izstrādāta kaislīgiem slēpotājiem, kas meklē uzticamu aizsardzību uz slēpošanas trasēm, un tā apvieno modernu tehnoloģiju un modernu, stilīgu dizainu, lai uzlabotu jūsu slēpošanas pieredzi.

Smith Survey slēpošanas ķivere, kas izgatavota ar izturīgu in-mold ārējo apvalku, nodrošina izcilu triecienizturību un aizsardzību pret ārējiem spēkiem. Šī ķivere atbilst stingriem drošības standartiem, tostarp EN 1077 un ASTM 2040-11, un nodrošina jūsu drošību intensīvas slēpošanas sesiju un negaidītu kritienu laikā.

Ar Smith Survey slēpošanas ķiveri ir viegli atrast ideālu piegulumu. Ķivere ir aprīkota ar mikroregulējamu sprādzes sprādzi, un jūs varat pielāgot ķiveri atbilstoši vēlamajam komforta un drošības līmenim. Izbaudiet stingru un drošu piegulējumu, kas paliek savā vietā neatkarīgi no tā, cik sarežģīti būs jūsu slēpošanas piedzīvojumi.

Slēpošanas ķivere Smith Survey ir izstrādāta, domājot par ventilāciju, un tai ir stratēģiskas ventilācijas atveres, kas veicina gaisa plūsmu un palīdz regulēt temperatūru. Šī novatoriskā ventilācijas sistēma novērš pārkaršanu un nodrošina galvas komfortu pat intensīvas slēpošanas sesijas laikā. Atvadieties no diskomforta un koncentrējieties uz slēpošanas baudīšanu!

Slēpotājiem, kuri valkā brilles, Smith Survey slēpošanas ķivere piedāvā OTG draudzīgu dizainu. Šī pārdomātā funkcija nodrošina pietiekami daudz vietas jūsu brillēm, nodrošinot ērtu pieguļšanu bez spiediena punktiem. Izbaudiet skaidru redzi un netraucētu slēpošanas pieredzi.

Specifikācijas

Ventilācijas sistēma:
Yes
Montāžas sistēma:
Micro-adjustable ratchet buckle
Papildu funkcijas:
OTG
Iekšējais mērījums:
20.08" (51cm), 20.47" (52cm), 20.87" (53cm), 21.56" (54cm), 21.65" (55cm)
Regulējams izmērs:
No
Sertifikāti:
EN 1077, ASTM 2040-11
Ārējā apvalka tips:
In-mold

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

atsauksmes   (1)

This thing is absolutely horrible. Complete waste of money. I threw it away on my second run and bought a proper helmet and goggle setup. Goggles/visor let water drip down from the top and they don't stay locked in place.
Ian H. (Tacoma)
2022-01-17
Reitings: 1 no 5!
Atbilde no SkatePro:  Thank you for your effort in writing this review. I'm so sorry to hear about your experience. You are always welcome to contact us when you find a malfunction or defect on a product you bought and start a claim. If you happen to still have the helmet lying around in your house, please send some pictures of the damage to: email@skatepro.com. We are more than happy to help you! // Doreen
SkatePro