×
Menu

Ski Helmet Package

Apraksts

Meklējat perfektu ziemas sporta piederumu kombināciju? Meklējiet tikai mūsu slēpošanas ķiveres un briļļu kombināciju! Kombinējiet un saskaņojiet savu ideālo slēpošanas ķiveri, slēpošanas brilles un slēpošanas briļļu pārvalku - viss vienā ērtā iepakojumā.

Izvēlieties no dažādiem stiliem un krāsām, lai izveidotu unikālu kombināciju. Un neaizmirstiet pievienot mūsu slēpju ķiveres un slēpošanas zābaku somu, lai visu jūsu inventāru saglabātu drošībā un kārtībā.

Lūk, kas iekļauts komplektā:

  • Slēpošanas ķivere
  • Slēpošanas brilles
  • Slēpošanas briļļu pārvalks
  • (pēc izvēles) Slēpošanas ķiveres un slēpošanas zābaku soma

Mūsu slēpošanas ķiveres un briļļu komplekts ir ideāls veids, kā šoziem palikt drošam un stilīgam uz slēpošanas trasēm. Jūsu izvēlei ir tik daudz iespēju, ka jūs noteikti atradīsiet sev piemērotāko kombināciju. Tad kāpēc gaidīt? Paņemiet savu slēpošanas ķiveri un aizsargbrilles Combo jau šodien un dodieties trasē!

Nepalaidiet garām mūsu slēpošanas ķiveres un briļļu kombinācijas ērtības un ietaupījumus - iegādājieties savu jau šodien!

Parādīt visu

atsauksmes   (2)

Nice idea to have a helmet/goggle package with a discount. Promptly dispatched and packaged properly. Arrived as described - would order again from skatepro
claire murphy (castlemartyr)
2021-02-15
Reitings: 5 no 5!
Rādīt visas 2 atsauksmes
SkatePro