×
Menu
Now

The Collab Snowboard Bindings

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 1
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Izveidojiet paketi

Skatīt arī

Izveidojiet paketi

Apraksts

Iepazīstieties ar sniega dēļa stiprinājumiem Now The Collab, kas ir lieliski pavadoņi jūsu kalnu un brīvā stila piedzīvojumiem uz sniegotajām trasēm. Šie viendzimuma stiprinājumi, kas paredzēti visu dzimumu vidēji pieredzējušiem braucējiem, piedāvā perfektu veiktspējas, komforta un stila apvienojumu.

Aprīkotas ar vidēji liektu elastību, The Collab Bindings nodrošina atsaucīgu un pielaidīgu braukšanu, ļaujot jums viegli pilnveidot savas prasmes. 100% Tool-Less Adjustments funkcija padara jūsu stiprinājumu pielāgošanu pavisam vienkāršu, lai jūs varētu pielāgot savus iestatījumus bez jebkādiem sarežģījumiem.

Šajos stiprinājumos izmantota Now Snowboard Bindings inovatīvā Flushcup tehnoloģija, kas bez problēmām savieno pamatplāksni ar augšējo daļu, nodrošinot maksimālu enerģijas pārnesi un kontroli. Turklāt SkateTech funkcija uzlabo atsaucību un stabilitāti, padarot katru pagriezienu un nolaišanos vieglāku.

The Collab Bindings ir saderīgi gan ar standarta (4x4), gan kanāla montāžas sistēmām, tāpēc tie ir daudzpusīgi, lai atbilstu jūsu sniega dēļa uzstādīšanas vēlmēm. Pateicoties izturīgajai konstrukcijai un augstas kvalitātes materiāliem, šie stiprinājumi ir veidoti tā, lai izturētu kalnu grūtības un ļautu jums snovot sezonu pēc sezonas.

Izbaudiet perfektu veiktspējas un stila līdzsvaru ar tagad The Collab sniega dēļa stiprinājumiem. Šie stiprinājumi ir izstrādāti, lai uzlabotu jūsu snovborda pieredzi, nodrošinot komfortu, kontroli un daudzpusību visiem jūsu kalnu piedzīvojumiem.

Specifikācijas

Flex:
Medium
Papildu funkcijas:
100% Tool-Less Adjustments, Flushcup Technology, SkateTech
Stiprinājumu sistēma:
Strap in
Montāžas sistēma:
Standard (4x4), Channels
Prasmju līmenis:
Intermediate
Izjādes stils:
All Mountain, Freestyle
Dzimums:
Man, Woman, Unisex
Year model:
23/24

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro