×
Menu
Now

Ipo Snowboard Bindings

(1)
Video
Video
1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
7 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Izveidojiet paketi

Skatīt arī

Izveidojiet paketi

Apraksts

Now Ipo ir visu kalnu un frīstaila sniega dēļu stiprinājumi, kas piemēroti vidēji un pieredzējušiem braucējiem. Ja jums ir nepieciešams dažādu apstākļu komplekts, šie Now stiprinājumi labi darbosies gan sagatavotā sniegā, gan pūderī, gan parkā vai caurulē. Kad iebīdīsiet zābaku stiprinājumā, varēsiet droši savilkt siksniņas ap to. Augstā augstpapēža aizmugure nodrošinās jums lielisku atbalstu un stabilitāti nobraucieniem no kalna un asiem pagriezieniem lielā ātrumā. Izmantojot standarta 4x4 un 2x4 stiprinājuma sistēmu, jūs iegūsiet daudzveidīgas nostājas iespējas, kas atbilst jūsu personīgajām vēlmēm. Ja vēlaties bezgalīgas stances iespējas, šīs saites iespējams uzstādīt arī ar Channel montāžas sistēmu.

  • Flushcup tehnoloģija ir konstrukcija, kurā iekšējā virsma starp augstpapēža un papēža daļu ir līdzena, lai panāktu tiešu enerģijas pārnesi starp zābaku un siksnu.
  • Hanger 2.0 Nylon, kas pastiprināts ar 30 % stikla šķiedras, ir dizains bez pamatnes, kas nodrošina lielisku boardflex ar stingrām I-Beam sieniņām, kas efektīvi nodod enerģiju uz dēļa malām.
  • Freewing Highback seko kājas leņķiem, ir iepriekš pagriezts sānos par 10°, slāpē vibrāciju un novērš teļu piesūkšanos.
  • SIEVA potītes siksniņas ir izgatavotas no injekcijas veidā formētām EVA putām, kas izslēdz šuves un samazina līmēšanu.
  • 3D Contour pirkstgalu siksna nodrošina lielisku saķeri, vienlaikus ir formējama un izmantojama vai nu zābaka galā, vai augšdaļā.
  • Minimālistiska dizaina eņģes, kas ļauj siksniņām izkļūt no ceļa un ir aprīkotas ar apturēšanas mehānismu, kas novērš to izplūšanu.
  • PA66-GF sprādzes sviras ir izgatavotas no neilona un stikla šķiedras, kas padara tās gan vieglas, gan ļoti izturīgas.
  • Īpaši elastīgs zemais profils, kas saderīgs ar visiem NOW pakaramajiem
  • SkateTech nodrošina maksimālu enerģijas pārnesi uz dēļa malām, pateicoties "pakaram", kas ļauj kustināt pēdas uz priekšu un atpakaļ, lai izdarītu spiedienu caur četrām buksēm.

Specifikācijas

Flex:
Medium
Papildu funkcijas:
Flushcup Technology, Hanger 2.0 Nylon Reinforced With 30% Glass Fi, Freewing Highback, Sieva Ankle Straps, 3D Contour Toe Straps, Hinge Connector, Pa66-Gf Buckle Levers, Highcup Compatibility, SkateTech, Bushings
Stiprinājumu sistēma:
Strap in
Montāžas sistēma:
Standard (4x4)
Prasmju līmenis:
Intermediate, Advanced
Izjādes stils:
All Mountain, Freestyle
Dzimums:
Man, Unisex
Year model:
21/22

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

atsauksmes   (1)

Latviešu valodā atsauksmes nav. Rādīt atsauksmes other languages (1 reviews)

SkatePro