×
Menu

Shaper Lovelace Surfskate

1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
7 gabaliem
8 gabaliem
9 gabaliem
10+
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Receive an email when this product is back in stock
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Arbor Shaper Lovelace sērfskate

Arbor Shaper Lovelace Surfskate ir radīts, lai grieztu, pumpētu un šķērsotu jūsu ceļu ielās. Šis augstas veiktspējas sērfa skrituļslidas nodrošina maksimālu viļņu braukšanas pieredzi uz sauszemes. Arbor Shaper Lovelace piedāvā klasisku pin tail formu apvienojumā ar Carver CX trucks un Arbor Abec 7 gultņiem, kas nodrošina nepārspējamu līdzsvaru, kontroli un veiklību gan iesācējiem, gan pieredzējušiem braucējiem.

Šis 7 kārtu klājs, kas izgatavots no labākā Kanādas kļavas koka, ir paredzēts vienmērīgai un atsaucīgai braukšanai. Tā kā Arbor rūpējas par vidi, tajā izmantoti ilgtspējīgi iegūti un atbildīgi novākti materiāli. Arbor Shaper Lovelace ir unikāls materiālu un konstrukcijas apvienojums, tāpēc tas ir spēcīgs, izturīgs un garantē, ka tiks galā ar visiem jūsu ielas sērfošanas piedzīvojumiem.

Arbor Shaper Lovelace tiek piegādāts komplektā ar Carver C7 trucks un 66 mm 78A riteņiem; tas ir optimāls komplekts, lai pēc iespējas precīzāk atdarinātu sērfošanas sajūtas. Turklāt, pateicoties nedaudz lielākam platumam (10 collas), braucējs iegūst maksimālu stabilitāti un kontroli, nezaudējot manevrējamību.

Specifikācijas

Klāja materiāls:
Canadian maple, 7-ply
Wheelbase:
17" (43.2cm)
Klāja garums:
32" (81.3cm)
Klāja platums:
10" (25.5cm)
Klāja funkcijas:
Pin tail
Riteņu cietība:
78A
Riteņa diametrs:
66mm
Treki veids:
Carving
Izjādes stils:
Carving

Populāri produkti

Parādīt visu

SkatePro