×
Menu

Scooter Refresher Package

Apraksts

Pielāgojiet savu pro skūteri ar mūsu skūtera atsvaidzināšanas komplektu! Izvēlieties savas iecienītākās skūtera detaļas, lai piešķirtu skūterim jaunu izskatu un uzlabotu savus trikus.

Šajā paketē ietilpst:

  • Skūteru skūteru riteņi: Augstas veiktspējas riteņu komplekts, kas sniegs jums vajadzīgās priekšrocības, lai paceltu savu braukšanu jaunā līmenī.
  • Kaskadieru skrejriteņa rokturi: ērtu, neslīdošu rokturu komplekts, kas palīdzēs jums noturēt rokas uz stūres, lai cik traki jūs arī nebūtu.
  • Skūteru triku gripts (pēc izvēles): Augstas kvalitātes griptape (papildaprīkojums (papildaprīkojums (papildaprīkojums)) - augstas kvalitātes griptape, kas nodrošinās jūsu kāju fiksāciju, kamēr jūs brauksiet ar skrejriteņiem.
  • Kendama (pēc izvēles): Klasiska prasmju rotaļlieta, kas ir ideāli piemērota, lai trenētu roku un acu koordināciju un līdzsvaru, turklāt tā ir vienkārši jautra!

Šis komplekts ir ideāls veids, kā pielāgot skrejriteni un pacelt braukšanu jaunā līmenī. Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis profesionālis, skrejriteņa atsvaidzināšanas pakete ir lieliska iespēja iegādāties kvalitatīvas skrejriteņa detaļas vienā ērtā komplektā. Nepalaidiet garām šo lielisko piedāvājumu! Pasūtiet savu Scooter Refresher Package jau šodien!

Parādīt visu

atsauksmes   (11)

Latviešu valodā atsauksmes nav. Rādīt atsauksmes other languages (11 reviews)

SkatePro