×
Menu

Tilt Theory Kit

Apraksts

Esiet gatavi pacelt savu triku skrejriteņa braukšanu nākamajā līmenī ar Tilt teorijas komplektu, kas ietver augstākās kvalitātes Tilt detaļas, kas apvienotas, lai nodrošinātu jums izcilu braukšanas pieredzi.

Tilt Theory komplektā ietilpst:

  • Tilt Theory skrejriteņa klājs: Tilt Theory 3 skrejriteņa klājs ar uzlabotu "Crook Nook" formu, kas nodrošina labākas "nose-trick" iespējas, un kastes formas konstrukciju ar izliektu aizmugurējo daļu, kas atvieglo slīpēšanu. Izvēlieties no dažādiem izmēriem, lai atrastu ideāli piemērotu savam braukšanas stilam.
  • Skūtera slīpēšanas stienis: Izceliet savu braukšanas kvalitāti ar mūsu augstas kvalitātes Tilt skūteru stieņiem, kas ir precīzi izgatavoti un konstruēti tā, lai izturētu pat vissarežģītākos trikus.
  • Tilt skrejriteņa dakša: izbaudiet izcilu vadāmību un kontroli ar Tilt skrejriteņa dakšu, kas izstrādāta, lai nodrošinātu optimālu precizitāti un atsaucību visiem jūsu brīvā stila trikiem.
  • Tilt Scooter Wheels (pēc izvēles): Papildiniet savu komplektu ar Tilt skrejriteņu riteņu komplektu, kas pieejams dažādos izmēros un krāsās, lai atbilstu jūsu braukšanas stilam un vēlmēm.
  • Tilt Scooter Headset (pēc izvēles): Ar Tilt skrejriteņa galvas komplektu, kas aprīkots ar augstas kvalitātes gultņiem, kuri samazina berzi un palielina izturību, nodrošinās vienmērīgu un vieglu vadību.
  • Tilt Scooter Grip Tape (pēc izvēles): Ar Tilt griptape (papildaprīkojums (papildaprīkojums) (papildaprīkojums (papildaprīkojums)): Tilt griptape nodrošina lielisku saķeri un vadāmību, vienlaikus izceļot jūsu unikālo stilu.

Izvēloties Tilt teorijas komplektu, jūs ne tikai ietaupīsiet naudu par Tilt izcilu aprīkojumu, bet arī iegūsiet iespēju izveidot savu pielāgotu skrejriteni, kas būs pielāgots tieši jūsu braukšanas paradumiem. Nepalaidiet garām šo iespēju uzlabot savu braukšanas pieredzi - pasūtiet Tilt Theory Kit komplektu jau šodien un atklājiet iespēju pasauli.

Parādīt visu

atsauksmes   (1)

WORTH IT
David Peterlin (Log pri Brezovici)
2023-11-21
Reitings: 5 no 5!
SkatePro