×
Menu

Scooter Deck Package

Apraksts

Pielāgojiet savu triku skūteri ar mūsu skūtera klāja komplektu! Izvēlieties savu iecienītāko skrejriteņa komplektu, kaskadieru skrejriteņa griptape, kaskadieru skrejriteņa riteņus (pēc izvēles), kendamu (pēc izvēles), iegūstot visu nepieciešamo, lai uzlabotu savu skrejriteņa komplektu, vienlaikus ietaupot naudu, pērkot to komplektā, nevis pērkot preces atsevišķi.

Šajā komplektā ietilpst:

  • Kaskadieru skrejriteņu klājs: Izvēlieties no dažādiem augstākās kvalitātes klājiem, kas paredzēti dažādiem braukšanas stiliem un prasmju līmeņiem.
  • Skrejriteņa triku gripape: Izvēlieties no dažādām krāsām un tekstūrām, lai piešķirtu savam klājam stilu un uzlabotu saķeri.
  • Skūteru riteņi (pēc izvēles): Papildiniet savu skrejriteni ar augstas veiktspējas riteņu komplektu, kas pieejams dažādos izmēros, materiālos un krāsās.
  • Kendama (pēc izvēles): Ar šo klasisko rotaļlietu, kas ir ideāli piemērota roku un acu koordinācijas un līdzsvara uzlabošanai, braukšanas pieredzi papildiniet ar jautru un izaicinošu elementu.

Nepalaidiet garām šo neticamo piedāvājumu! Pasūtiet savu skrejriteņa komplektu jau šodien un paceliet savu skrejriteņa braukšanu jaunā līmenī!

Parādīt visu

atsauksmes   (34)

Amazing
Stephen Maskill (Wetherby)
2023-08-13
Reitings: 5 no 5!
Great
Kevin Arkell (Warminster)
2023-07-25
Reitings: 5 no 5!
Great value, saved loads of money even though he didn’t need new bars it made sense to get them so he can use them later.
Conrad Armstrong (Alton)
2023-04-27
Reitings: 5 no 5!
Rādīt visas 34 atsauksmes
SkatePro