×
Menu

Kids Ice Skate Package

Apraksts

Meklējat perfektu slidošanas komplektu, lai jūsu bērni varētu slidināties uz ledus? Meklējiet tikai mūsu bērnu slidu komplektu! Mūsu rūpīgi atlasītā slidošanas piederumu izlase nodrošina visu, kas nepieciešams jūsu mazajiem slidotājiem, lai droši un stilīgi dotos uz slidotavas.

Bērnu slidu komplektā ietilpst:

  • Bērnu slidas: Mūsu slidas ir izstrādātas tā, lai sniegtu optimālu atbalstu un komfortu mazajām kājām, nodrošinot vienmērīgu un patīkamu slidošanas pieredzi.
  • Ledus slidu aizsargi: Aizsargājiet sava bērna slidas no iegriezumiem un skrāpējumiem, padarot tās ilgāk kalpojošas un labākas.
  • (pēc izvēles) Bērnu slidošanas ķivere: Drošība pirmajā vietā! Mūsu augstas kvalitātes ķiveres nodrošina izcilu aizsardzību, lai pasargātu jūsu mazā slidotāja galvu.
  • (Pēc izvēles) Bērnu aizsardzības komplekts: Mūsu aizsardzības komplektos, kas paredzēti triecienu absorbēšanai un traumu riska samazināšanai, ietilpst ceļgalu, elkoņu un plaukstu aizsargi, kas nodrošina vispusīgu drošību.

Izmantojot mūsu bērnu slidu komplektu, jūs varat kombinēt un pielāgot, lai izveidotu ideālu kombināciju bērna slidošanas vajadzībām. Izvēlieties no dažādiem krāsainiem un stilīgiem dizainiem, kas atbilst viņu unikālajai personībai.

Parādīt visu

atsauksmes   (1)

Latviešu valodā atsauksmes nav. Rādīt atsauksmes other languages (1 reviews)

SkatePro