Produkts ir izpārdots, un NAV paredzams, ka tas atkal būs noliktavā. Show similar products
×
Menu

R4 110 Inline Speed Skates

(9)
Prece ir izpārdota. Nav iespējams piegādāt
Show similar products

Populāri produkti

Apraksts

Powerslide R4 110 ātrslidām ir ļoti laba cenas un veiktspējas attiecība. Ja esat gatavs kāpināt tempu un censties sasniegt labākus laikus, šīs slidas ir ideāli piemērotas tieši jums. Šīm Powerslide ātrslidām ir pusmīksts zābaks. Jūs iegūsiet labāko no abām pasaulēm, jo pusmīksta konstrukcija nodrošinās stabilitāti un komfortu. Powerslide R4 110 ir maza izmēra. Tāpēc mēs iesakām izvēlēties par vienu izmēru lielākus apavus nekā jūsu parastais apavu izmērs.

  • Mid-Cut aproce piedāvā smalku atbalsta un elastības līdzsvaru, un tās ir piemērotas jums kā vidēja līmeņa slidotājam, ja esat gatavs pāriet nākamajā līmenī.
  • Magnija rāmis, kas ir vieglāks par alumīnija un īpaši stingrs, palielina kontroli un ietaupa jūsu enerģiju katrā soļa solī.
  • Powerstrap aizdare, lai izvairītos no papēža pacelšanās ar papildu siksniņu pāri pēdas pēdai, kas nodrošina drošu pieguļšanu un papildu kontroli.
  • 110 mm riteņi ar 85A cietību un šauru profilu minimālai berzei un maksimālam ātrumam.
  • Iebūvēts oderējums, kas integrēts zābaka ārpusē, novērš oderējuma svārstīšanos un nodrošina komfortu, turklāt tiešāku kontroli.

Pirms pirmās lietošanas reizes atcerieties pārbaudīt skrūves un, ja nepieciešams, tās pievilkt. Lūdzu, ņemiet vērā arī to, ka pēc tam regulāri jāpārbauda skrūvju stāvoklis.

Compatible parts

Find products compatible with Powerslide R4 110 Inline Speed Skates:

Compatible parts

Specifikācijas

Sāknēšanas/čaulas veids:
Semi-soft
Riteņa diametrs:
110mm
Riteņu cietība:
85A
Svars:
1435g
Gultņa precizitāte:
ABEC-7
Iekšzābaki funkcijas:
Built-in
Aizvēršanas sistēma:
Lacing, Powerstrap, Micro-adjustment buckle
Rāmja materiāls:
Magnesium
Maksimālais riteņa diametrs:
110mm
Slidzābaki materiāls:
Plastic, Fiberglass, Composite
Iekšzābaki materiāls:
Microfiber
Cuff:
Built-in, Mid-cut
Montāža:
195mm
Bremze:
No
Prasmju līmenis:
Beginner
Ieteicams lietotnei:
Speed skating

No tā paša zīmola

Parādīt visu

atsauksmes   (9)

I received the item quickly and in good shape. The size is slightly small as the 11 shows a 45 European size and I am more typically a 45/12. I’ll keep them since they are not expensive and not wear socks while skating. The bearings are mercifully not too fast. Somebody reviewed these as having bad bearings. Bearings can be replaced, and I’d rather not kill myself returning to speed skating after nearly a decade. The skates appear solid. This is all I can ask for at the price. A pair of K2 5-wheel carbon fiber blades ripped off my boot one time and these feel much stronger. Recommended!
Nicholas Paredes (Chicago)
2022-09-24
Reitings: 5 no 5!
These skates are perfect for fitness and distance. I ordered size 10.5, my normal shoe size, and they fit perfectly. I haven't skated in over 10 years, but skate nearly every day now in my expansive neighborhood. Very happy!
Daniel Hermetz (Gulfport)
2021-02-03
Reitings: 5 no 5!
Rādīt visas 9 atsauksmes
SkatePro