×
Menu

Cruiser Board Package

Apraksts

Pārvietošanās pa pilsētu ir pavisam vienkārša, ja jums ir ideāls aprīkojuma komplekts, tāpēc kāpēc gan sev to neatvieglot un neiegādāties Cruiser Board komplektu? Izmantojot šo lielisko piedāvājumu, jūs varat izveidot savu personīgo skeitborda oāzi ar pilnu cruiser skeitbordu un skeitborda ķiveri. Izvēlieties un izveidojiet jūsu stilam atbilstošu komplektu.

Cruiser Board komplektā ietilpst:

  • Komplektā ietilpst: Pilnīga cruiser skeitborda komplektācija: Iegādājieties augstas kvalitātes cruiser skeitbordu, kas ir ideāli piemērots braukšanai pa pilsētu.
  • Skeitborda ķivere: Pasargājiet savu galvu ar skeitborda ķiveri, kas atbilst visiem drošības standartiem un ir dažādu krāsu un stilu.
  • Papildaprīkojums: Papildaprīkojums: pievienojiet skeitborda rīku. Ar skeitborda instrumentu jūs varat viegli regulēt un labot savu skeitbordu, atrodoties ceļā.
  • Pēc izvēles: Papildiniet savu drošības aprīkojumu ar aizsargu komplektu, ieskaitot ceļu, elkoņu un plaukstu aizsargus. Pasargājiet sevi no galvas līdz kājām.

Iegādājoties Cruiser dēļa komplektu, jūs ne tikai ietaupīsiet naudu, bet arī izbaudīsiet ērtības, jo visi skeitborda piederumi būs vienuviet. Turklāt, izmantojot papildaprīkojumu, jūs varat pielāgot savu komplektu atbilstoši savām vajadzībām. Tāpēc paņemiet Cruiser Board Package jau šodien un sāciet braukt stilīgi!

Parādīt visu

SkatePro