×
Menu

Gonzalez Buddies Skateboard Deck

1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
7 gabaliem
8 gabaliem
9 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde uz pasūtījumiem virs 79 €
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Izveidojiet paketi

Skatīt arī

Izveidojiet paketi

Apraksts

Esi gatavs stilīgam skeitborda dēļa dēļa Flip Gonzalez Buddies dēļa dēļa klāja Flip! Šis profesionālās kvalitātes dēlis ir ideāla izvēle vidēji pieredzējušiem un pieredzējušiem skeitbordistiem, kas vēlas pacelt savu skeitborda braukšanu nākamajā līmenī.

Izgatavots no augstas kvalitātes kļavas koka, šis dēlis ir paredzēts izturēt vissmagākos trikus un piezemēšanos. Tā izturīgā konstrukcija nodrošina vienmērīgu un stabilu braukšanu, padarot to ideāli piemērotu ielas, parka un pārejas skrituļslidošanai. Flip Gonzalez Buddies klājs ar klasisko popsikla formu nodrošina līdzsvarotu un daudzpusīgu veiktspēju.

Šis dēlis ir 31,5 collas garš un ar 14 collu garu riteņu bāzi, tāpēc nodrošina pietiekami daudz vietas kājām un ērtu stāju dažāda auguma braucējiem. Mērenā ieliektā konstrukcija ļauj precīzi novietot kāju un kontrolēt to, padarot to ideāli piemērotu tehniskiem trikiem un salto. Turklāt popsicle forma nodrošina līdzsvarotu sajūtu, kas ir ideāli piemērota gan ielas, gan parka sērfošanai. Fiksētās klāja krāsas piešķir jūsu braukšanai personīgu stilu.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka griptape nav iekļauta šī klāja komplektācijā, tāpēc jūs varat pievienot savu griptape, lai tā atbilstu jūsu stilam un braukšanas vēlmēm. Ar Flip Gonzalez Buddies skeitborda dēļa klāju no Flip jūs ar pārliecību un stilu dosieties ielās.

Specifikācijas

Klāja platums:
8" (20.3cm)
Klāja garums:
31.5" (80cm)
Wheelbase:
14" (35.6cm)
Nose Garums:
6.81"
Tail garums:
6.62"
Klāja materiāls:
Maple
Klāja krāsas:
Varying top veneer colors, Fixed Colors
Smilšpapīrs:
Not included

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro