×
Menu

Skateboard Deck and Wheels Package

Apraksts

Mūsu skeitborda dēļa klāja un riteņu komplekts apvieno augstas kvalitātes komponentus, kas nodrošina vienmērīgu un stilīgu braukšanu. Izveidojiet unikālu komplektu, izvēloties jūsu braukšanas stilam vispiemērotāko klāju un griptape.

Komplektā varat iekļaut arī četrus augstas veiktspējas skeitborda riteņus un ērtu skeitborda rīku, lai papildinātu savu komplektu.

Pielāgojiet savu klāju, izmantojot mūsu plašo dizainu un izmēru klāstu, un nodrošiniet perfektu piegulumu, izmantojot mūsu augstākās kvalitātes griptapešu izvēli. Izvēlieties no mūsu četru riteņu komplektu sortimenta, sākot no iesācējiem piemērotiem līdz profesionāļu līmenim. Izturīgais skrituļdēļu rīks garantē vieglu regulēšanu un labošanu ceļā.

Izbaudiet ērtības, ko sniedz viss nepieciešamais vienā iepakojumā. Ietaupiet laiku, pūles un naudu ar mūsu skrituļdēļa klāja un riteņu komplektu, kas ir ideāla izvēle visu līmeņu braucējiem, kuri vēlas izveidot savu sapņu komplektu. Paņemiet savu jau šodien un gatavojieties braukt!

Parādīt visu

atsauksmes   (24)

Fantastic deal!
T. Stephens (Truro)
2023-01-11
Reitings: 5 no 5!
Ya, very happy with this combo...
Ciarrai Hyslop (Cork)
2023-01-05
Reitings: 5 no 5!
These Packages are great value for money , even if you’re just buying spares or trying out setups without setting up a whole new board
Karl H. (Balbriggan)
2022-12-13
Reitings: 5 no 5!
Rādīt visas 24 atsauksmes
SkatePro