×
Menu

Skateboard Wheels and Bearings Package

Apraksts

Mūsu skrituļdēļu riteņu un gultņu komplekts ir labākais komplekts braucējiem, kas vēlas uzlabot savu braukšanu ar augstākās kvalitātes komponentiem. Pielāgojiet savu komplektu un brauciet stilīgi, kombinējot un saskaņojot savus iecienītākos riteņus un gultņus no mūsu plašā labāko zīmolu klāsta. Jūs atradīsiet visu, kas nepieciešams, lai jūsu dēlis būtu gluds, ātrs un gatavs sērēšanai.

Lūk, ko jūs saņemsiet:

  • Riteņi: Mūsu skeitborda riteņu izvēle aptver dažādus izmērus, formas un durometrus, lai atbilstu katra braucēja vēlmēm. Neatkarīgi no tā, vai esat ielas, parka vai kruīza braucējs, mūsu piedāvājumā ir ideāli riteņi, kas nodrošinās jūsu braukšanu.
  • Gultņi: Mūsu ātrgaitas un precīzie gultņi ir veidoti tā, lai izturētu vissmagākos braucienus. Ar izcilu izturību un vienmērīgu rites darbību tie pacels jūsu slidošanu jaunā līmenī.
  • Skates rīks (pēc izvēles): Papildiniet savu komplektu ar mūsu daudzfunkcionālo skrituļslidošanas rīku. Pievelciet kravas automašīnas, noregulējiet riteņus un novērsiet visas problēmas, kas rodas ceļā. Tas ir obligāts piederums ikviena skrituļslidotāja rīku kastē.

Kāpēc iegādāties šo komplektu? Jūs ne tikai ietaupīsiet naudu, salīdzinot ar produktu iegādi atsevišķi, bet arī izbaudīsiet ērtības, jo viss nepieciešamais būs pieejams vienā ērtā pirkumā. Atvadieties no problēmām, kas saistītas ar saderīgu detaļu medīšanu, un sveiciens vienmērīgam un stilīgam braukšanai.

Parādīt visu

atsauksmes   (27)

I recommend the wheels and bearings set the discount is great and it’s nice to have a spare set or bearings in the future a great value discount from skatepro
John B. (Dublin 15)
2022-01-31
Reitings: 5 no 5!
Rādīt visas 27 atsauksmes
SkatePro