×
Menu

Skateboard Wheels and Trucks Package

Apraksts

Vai esat gatavs izbraukt ielās ar pavisam jaunu iestatījumu? Mūsu skrituļdēļu riteņu un stūres komplekts sniedz jums iespēju kombinēt un saskaņot, lai izveidotu savu ideālo braucamo daļu. Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis skrituļslidotājs vai tikai sākāt, mēs esam par jums parūpējušies. Mūsu paketē ietilpst augstas kvalitātes skeitborda kravas automašīnas, skeitborda riteņi un skeitborda gultņi, lai jūs varētu pārvarēt jebkuru apvidu.

Bet ar to viss nebeidzas! Savai paketei varat pievienot arī skeitborda furnitūru un paaugstinājuma spilventiņus, lai piešķirtu braukšanai papildu augstumu un stabilitāti. Un, ja patiešām vēlaties parādīt savas prasmes, vienkārši pievienojiet sliktu pilnvērtīgu skeitborda rīku, lai uzturētu savu dēli vislabākajā formā.

Labākā daļa? Jums nebūs jāmeklē nepieciešamie komponenti pa visu pilsētu - vienkārši sajauciet un saskaņojiet šeit, un mēs nosūtīsim jums visu, kas nepieciešams, lai izbrauktu no piebraucamā ceļa un dotos savā skeitborda ostā. Tad ko vēl gaidāt, skeiters? Ir pienācis laiks uzstādīt savu aprīkojumu un skrejot pēc sirds patikas!

Ak, un vai mēs pieminējām, ka jūs varat ietaupīt naudu un laiku, iegādājoties savu aprīkojumu kā kompleksu? Mēs vēlamies, lai mūsu klienti būtu apmierināti, uz saviem dēļiem un viņu maciņi būtu pilni naudas!

Parādīt visu

atsauksmes   (26)

very recommended to use this upgrade kit. saved me a lot of money
Kristof Meszaros (Enniscorthy)
2021-11-15
Reitings: 5 no 5!
Rādīt visas 26 atsauksmes
SkatePro