×
Menu

Womens Ski Outfit Package

Apraksts

Dodieties uz slēpošanas trasēm stilīgi un ērti ar mūsu augstākās kvalitātes sieviešu slēpošanas apģērba komplektu!

Iegādājieties visu nepieciešamo, lai ziemas piedzīvojumu laikā jums būtu silti un ērti:

  • Slēpošanas vai snovborda jaka: Mūsu augstas kvalitātes jaku klāsts nodrošina aizsardzību pret laikapstākļiem, jo tās ir izgatavotas no ūdensnecaurlaidīgiem un elpojošiem materiāliem, kā arī izolācijas, kas nodrošina siltumu pat visaukstākajos laika apstākļos.
  • Sniega bikses: Mūsu izturīgās un stilīgās sniega bikses ir izstrādātas tā, lai nodrošinātu siltumu un aizsardzību pret mitrumu, nodrošinot komfortu visas dienas garumā.
  • Ziemas cepure: Mūsu piedāvātais stilīgo un funkcionālo ziemas cepuru klāsts nodrošinās jūsu galvas siltumu un aizsardzību. Tās ir izgatavotas no mīkstiem un izolējošiem materiāliem, tāpēc tās neļaus aukstumam iestāties.
  • Slēpošanas cimdi (pēc izvēles): Papildiniet savu apģērbu ar mūsu siltajiem un ūdensnecaurlaidīgajiem slēpošanas cimdiem. Izvēlieties no dažādām krāsām un stiliem, lai tos pieskaņotu savam tērpam un pasargātu rokas uz slēpošanas trasēm.
  • Slēpošanas zeķes (pēc izvēles): Neaizmirstiet par savām kājām! Mūsu slēpošanas zeķu klāsts nodrošinās jūsu kājas pirkstiem siltumu un komfortu, sniedzot papildu polsterējumu un atbalstu, lai slēpošana būtu lieliska.

Nepalaidiet garām šo fantastisko iespēju uzlabot savu ziemas piedzīvojumu garderobi. Pasūtiet savu sieviešu slēpošanas apģērba komplektu jau šodien un izbaudiet slēpošanas trases stilīgi un ērti!

Parādīt visu

SkatePro