×
Menu

Nova 275 4x90 Trinity Frames

Jauns
1 set
Daudzums
1 set
2 sets
3 sets
4 sets
5 sets
6 sets
7 sets
8 sets
9 sets
10+
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Receive an email when this product is back in stock
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Iepazīstinām ar Powerslide Nova 275 4x90 Trinity rāmjiem, kas ir labākais uzlabojums jūsu pilsētas frīskate aprīkojumam!

Izbaudiet nepārspējamu veiktspēju ar slaveno TRINITY montāžas sistēmu. Šī patentētā 3 punktu montāžas konfigurācija nodrošina izcilu jaudas pārnesi, garantējot, ka katrs solis ir pilns enerģijas. Atvadieties no vibrācijām un sasveicinieties ar vienmērīgi vienmērīgu braukšanu neatkarīgi no virsmas.

Nova 275/4x90 rāmim ir iebūvēts 1 mm dabīgs šūpoles novirziens, kas maina spēles gaitu pilsētas slidošanā. Nova 90 1 mm roķeris ļauj kontrolēti, ātri un viegli veikt pagriezienus. Nova 275/4x90 pilsētas rāmis ir labākais risinājums, lai izbrauktu pa pilsētu un veiktu radošus, intensīvus slidošanas kustības.

Powerslide apņemšanās ieviest inovācijas ir acīmredzama Nova rāmju līnijā. Dabiskais rocker kļūst par pilsētas slidošanas standartu. Pieskarieties urbānās skeitborda revolūcijai ar Powerslide Nova 275 4x90 Trinity rāmi, kas radīts ar aizrautību visu prasmju līmeņu skrituļotājiem.

Specifikācijas

Riteņa diametrs:
90mm
Rāmja veids:
Natural rocker, 4-wheeled
Rāmja materiāls:
Aluminum
Maksimālais riteņa diametrs:
90mm
Montāža:
Trinity
Ieteicams lietotnei:
Freestyle skating, Training skating

No tā paša zīmola

Parādīt visu

SkatePro