×
Menu

Nova 290 3x110 Trinity Frames

Jauns
1 set
Daudzums
1 set
2 sets
3 sets
4 sets
5 sets
6 sets
7 sets
8 sets
9 sets
10+
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Receive an email when this product is back in stock
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Sveicieties ar Powerslide Nova 290 3x110 Trinity rāmjiem, kas iemieso vienkāršību un izturību pilsētas skrituļslidošanas pasaulē. Izgatavoti no augstas kvalitātes, viegla 6061 alumīnija sakausējuma, šie rāmji ir precizitātes meistari, kas ar nepārspējamu vieglumu pārvalda ātrumu, slaidus un lēcienus.

To ārkārtas veiktspējas noslēpums slēpjas patentētajā TRINITY 3 punktu montāžas sistēmā. Šī atjautīgā konstrukcija veido jaudas trīsstūri, kas nodrošina nepārspējamu jaudas pārnesi, vienlaikus efektīvi absorbējot vibrācijas, tādējādi nodrošinot vienmērīgu un ērtu braukšanu. Trīs punktu sistēma veido kanālu, kas pietuvina riteņus pie zābaka, uzlabojot slidošanas pieredzi ar izcilu stabilitāti un kontroli.

Ar 290 mm garumu un 3x110 mm plakano riteņu konfigurāciju Nova rāmji nodrošina perfektu ātruma un manevrētspējas kombināciju pilsētas brīvās distances slidošanai. Gatavojieties gludai, ātrai ripošanai un izbaudiet brīvību veikt ātrus, precīzus pagriezienus un izpildīt garus, uzmundrinošus slaidus.

Powerslide Nova 290 3x110 Trinity rāmji ir vienkāršības žēlastība vienā iepakojumā, pasūtiet savu, pirms tie ir izpārdoti.

Specifikācijas

Riteņa diametrs:
110mm
Rāmja veids:
3-wheeled
Rāmja materiāls:
Aluminum
Wheelbase:
290mm
Maksimālais riteņa diametrs:
110mm
Montāža:
Trinity
Ieteicams lietotnei:
Freestyle skating, Training skating

No tā paša zīmola

Parādīt visu

SkatePro