Produkts ir izpārdots, un NAV paredzams, ka tas atkal būs noliktavā. Show similar products
×
Menu

Lightning 110 Freeskates

Prece ir izpārdota. Nav iespējams piegādāt
Show similar products

Populāri produkti

Apraksts

Rollerblade Lightning 110 Freeskates apvieno atbalstu, komfortu un daudzpusību pilsētas slidošanas entuziastiem. Šīs skrituļslidas ir orientētas uz ātrumu un manevrētspēju, un tās ir paredzētas tiem, kas vēlas izbaudīt urbānās slidošanas prieku kā vēl nekad agrāk.

Lightning 110 ir aprīkotas ar SG9 gultņiem un izturīgu 3WD Extruded Alu rāmi, kas atbalsta līdz pat 110 mm riteņus, un nodrošina vienmērīgu un kontrolētu braukšanu. Anatomiski veidotā Lightning oderējums ar sublimētu oderi un PSI pēdas spilventiņu nodrošina nepārspējamu atbalstu un komfortu, ļaujot pārliecinoši iekarot pilsētas apvidu. Veidots, ventilējams apvalks ar sānu slīdņiem nodrošina uzlabotu izturību un elpojamību, nodrošinot vēsāku un ērtāku slidošanu.

Memory Buckle aizdares sistēma kopā ar papildu šņorēšanas iespējām ļauj skrituļslidotājiem pielāgot piegulējumu pēc savām vēlmēm. Šī mikroregulējamā sprādzes sistēma ar papildu savienojuma punktiem nodrošina precīzu un drošu pieguļšanu, padarot iešanu slidās ātru un vieglu.

Taču tas vēl nav viss - Lightning 110 ir aprīkotas ar Hydrogen SE 110 mm/85A riteņiem, kas nodrošina izcilu ātrumu un saķeri, sniedzot nepārspējamu slidošanas pieredzi. Šie riteņi, kas lieliski papildina 3x110 rāmja komplektu, nodrošina maksimālu veiktspējas un kontroles kombināciju. Ir 3 dažādi rāmja garumi, kas piedāvā garāku riteņu bāzi lielākiem apavu izmēriem.

Izbaudiet pilsētas slidošanas brīvību un prieku ar Rollerblade Lightning 110 Freeskates. Paaugstiniet savu skrituļslidošanas spēli un iekarojiet ielas ar šo izcilo skrituļslidu pāri, kas radīti, lai paplašinātu robežas un no jauna noteiktu jūsu skrituļslidošanas potenciāla robežas.

Modeļa specifikācijas

ModelisWheelbase
40.5-41248mm
42-42.5248mm
43-44255mm
44.5-45255mm
45.5-46255mm
47-47.5270mm
48-48.5270mm

Specifikācijas

Riteņa diametrs:
110mm
Riteņu cietība:
85A
Sāknēšanas/čaulas veids:
Semi-soft
Prasmju līmenis:
Intermediate
Rāmja materiāls:
Aluminum
Iekšzābaki funkcijas:
V-Cut
Aizvēršanas sistēma:
Lacing, 2x Buckles
Gultņa precizitāte:
SG9
Rāmja veids:
Flat setup, 3-wheeled
Maksimālais riteņa diametrs:
110mm
Cuff:
High lateral support, V-Cut
Montāža:
165mm
Bremze:
Included (optional)
Ieteicams lietotnei:
Freestyle skating

No tā paša zīmola

Parādīt visu

SkatePro