×
Menu

Energy Patrol Ramp Knee pads

(2)
Video
Video
1 set
Daudzums
1 set
2 sets
3 sets
4 sets
5 sets
6 sets
7 sets
8 sets
9 sets
10+
Daudzums
1 set
2 sets
3 sets
4 sets
5 sets
6 sets
7 sets
8 sets
9 sets
10+
Daudzums
1 set
2 sets
3 sets
4 sets
5 sets
6 sets
7 sets
8 sets
9 sets
10+
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde uz pasūtījumiem virs 79 €
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

REKD Energy Patrol Ramp ceļa spilventiņi REKD Energy Patrol Ramp Knee Pads ir vislabākais ceļgalu aizsardzības risinājums ekstrēmiem sporta veidiem un aktivitātēm ar lielu slodzi. Rūpīgi izstrādāti atbilstoši visaugstākajiem drošības standartiem, šie ceļgalu spilventiņi nodrošina nepārspējamu veiktspēju un kontroli slīdēšanas laikā. Tiem ir pielāgotas formas trieciena vāciņš, kas nodrošina izcilu stabilitāti un pielāgošanu ar viegli nomaināmiem vāciņiem.

Iekšējais atmiņas putu slānis nodrošina personalizētu un ilgstošu komfortu, savukārt augsta blīvuma putu veidne nodrošina papildu aizsardzību un triecienu absorbciju. Taču patiesi izceļ šos ceļa spilventiņus REKD Energy putu slānis, kas izstrādāts, lai samazinātu līdz pat 75 % vairāk trieciena enerģijas.

Pielāgojumu pielāgošana lidojuma laikā ir vienkārša ar elastīgo augšējo power siksnu, kurai ir trīskārši salocīti siksnas gali, lai novērstu nelaimes gadījumus ar izvilkšanu cauri. Aizmugurējās sakopšanas cilpas un dubultā aizmugurējā sprādze uz apakšējās siksnas nodrošina drošu stiprinājumu, kas paliek savā vietā intensīvas lietošanas laikā. Īpaši mīkstais muguras materiāls nodrošina izcilu komfortu, savukārt veļasmašīnā mazgājamais ārējais slānis atvieglo apkopi.

Uzlabojiet savu ceļgalu aizsardzību ar REKD Energy Patrol ceļgalu aizsargiem. Izstrādāti drošībai, veiktspējai un komfortam, tie ir vislabākā izvēle ekstrēmo sporta veidu entuziastiem.

Specifikācijas

Dzimums:
Man, Woman, Junior
Aizsardzība:
Impact resistant polyethylene caps, Impact resistant 3D foam
Valkāšanas sistēma:
Dual elastic straps
Stils:
Removable knee cap, EN 14120

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

atsauksmes   (2)

So many features that make these knee pads amazing! And half the price of other pro pads
Daiz Westbury (Margate)
2024-03-15
Reitings: 5 no 5!
Rādīt visas 2 atsauksmes
SkatePro