×
Menu

Exoskin Skate Knee Pads

(34)
1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
7 pairs
8 pairs
9 pairs
10+
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
7 pairs
8 pairs
9 pairs
10+
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde uz pasūtījumiem virs 79 €
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Triple Eight Exoskin aizsardzība ir viegls, konturēts un nodilumizturīgs spilventiņš. Tas ir īpaši izstrādāts kalnu riteņbraucēju un BMX braucēju lokanībai un nodilumam, taču to var izmantot arī snovbordam un kā zema profila aizsardzību skeitborda braucējiem.

Izgatavots no augsta blīvuma 8-link™ putu polsterējuma. Ārpuse ir izgatavota ar kevlara pārklājumu, kas nodrošina maksimālu izturību pret plīsumiem un nodilumu. Perforēts neoprēna korpuss nodrošina maksimālu elpojamību un ar mīkstu frotē auduma oderējumu komfortam un sviedru uzsūkšanai.

Paziņojums: Mūsu klientu atsauksmes liecina, ka Exoskin ceļgalu spilventiņi ir mazā izmērā. Apsveriet iespēju izvēlēties vienu izmēru lielāku, nekā norādīts izmēru rokasgrāmatā.

Specifikācijas

Aizsardzība:
High density 8-link foam

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

atsauksmes   (34)

The pads are light and comfortable and the level of protection is fine for aggressive inline skating. They are not very protective for ramp skating.
Mario G. (London)
2021-04-19
Reitings: 4 no 5!
Really good. Barely know you’ve got them on
Markandran Govindasamy (Kearsley)
2021-03-16
Reitings: 5 no 5!
Very happy with this line of knee and elbow gaskets. Great for a little added protection, obviously won’t offer as much safety as hard shell pads but very comfortable, low profile and can be worn under clothes. I’ve had one or two minor falls and these have held up and protected fine. Maybe a little on the pricey side but good quality. The sizes are a little on the small side so check size guide carefully, if in doubt go lager than you usually would. Happy with these and would purchase again.
Tony Bliss (Crawley)
2020-10-05
Reitings: 5 no 5!
Good products and quick delivery.
Gustavo P. (Cambridge)
2020-04-23
Reitings: 5 no 5!
Very good quality product.
M. BRADY (DERBY)
2016-10-12
Reitings: 5 no 5!
Rādīt visas 34 atsauksmes
SkatePro