×
Menu

Swix Ski Wax and Maintenance Package

Apraksts

Mūsu Swix Slēpošanas vasku un apkopes komplekts piedāvā visu nepieciešamo, lai vaskotu, koptu un regulētu distanču slēpes, un tas viss ir vienuviet. Atvadieties no atsevišķu priekšmetu iegādes un saņemiet visu nepieciešamo par pieejamāku cenu, salīdzinot ar atsevišķiem pirkumiem.

Komplektā ietilpst:

  • Swix V20 Green Hard Kick Wax: Šis cietais kick vasks, kas paredzēts aukstiem, sniegotiem apstākļiem, nodrošina izcilu saķeri un atrāvienu, slidojot vai braucot ar slēpēm.
  • Swix Glide Wax: Svix Svix Glide Wax: Svix Svix Glide Wax: Svix Glide Wax: Uzlabojiet savu slēpju ātrumu un veiktspēju ar mūsu izturīgo slīdošo vasku, kas izstrādāts, lai samazinātu berzi un līdz minimumam samazinātu pretestību.
  • Swix distanču slēpošanas rīki un slēpošanas apkopes aprīkojums: Pārņemiet pilnu kontroli pār savu slēpju uzturēšanas rutīnu! Šeit jūs varēsiet izvēlēties jebkuru nepieciešamo rīku, tostarp vaska gludekli, rokturu vāku, rezerves disku, slīdošā vaska tīrīšanas līdzekli vai suku.
  • SkatePro distanču slēpošanas soma: Mūsu izturīgā un ietilpīgā distanču slēpošanas slēpju soma nodrošina slēpju un vaska aprīkojuma kārtību un aizsardzību.

Ar Swix slēpju vaska un apkopes komplektu jums būs viss nepieciešamais, lai uzturētu savas distanču slēpes labā stāvoklī un nodrošinātu vienmērīgu un patīkamu slēpošanu. Izvēlieties ērtības, ietaupījumus un optimālu slēpošanas veiktspēju - viss vienā iepakojumā.

Parādīt visu

SkatePro