×
Menu

Vauhti Ski Wax and Maintenance Package

Apraksts

Esiet gatavi uzlabot savu distanču slēpošanas pieredzi ar Vauhti Slēpošanas vasku un apkopes komplektu. Šis visaptverošais komplekts ir izstrādāts, lai nodrošinātu jūs ar visu nepieciešamo, kas nepieciešams jūsu distanču slēpošanas slēpju uzturēšanai un regulēšanai, un piedāvā izcilu vērtību un ērtības.

Nepārspējama veiktspēja, nepārspējama cena:

  • Kick Wax + Glide Wax: Šī pakete ar augstākās kvalitātes vaskiem no Vauhti Wax Technologies nodrošina optimālu sniegumu un ātrumu uz sniega.
  • Distanču slēpošanas uzturēšanas aprīkojums: Lai jūs varētu uzturēt savas slēpes vislabākajā stāvoklī, esam iekļāvuši svarīgākos instrumentus un piederumus, piemēram, sintētisko korķi, pulēšanas lupatiņu, neilona suku, slēpošanas vaska saķeres noņemšanas līdzekli, tērauda suku un citus.
  • SkatePro distanču slēpošanas slēpju soma: Mūsu kvalitatīvā slēpju soma nodrošina ērtu slēpju un piederumu uzglabāšanu un transportēšanu.

Pasūtiet savu Vauhti slēpošanas vaska un apkopes komplektu jau šodien un izbaudiet visu, kas nepieciešams slēpju uzturēšanai un regulēšanai, vienā ērtā un izdevīgā komplektā!

Parādīt visu

SkatePro