×
Menu

Atomic Classic Junior Cross Country Ski Package

Apraksts

Atomic Classic Junior distanču slēpošanas komplekts ir lielisks veids, kā sākt bērnam nodarboties ar distanču slēpošanu. Šajā komplektā ir iekļauts viss, kas bērnam nepieciešams, lai dotos trasēs, tostarp:

  • Atomic Classic distanču slēpes: Šīs slēpes ir īpaši izstrādātas jaunākajiem slēpotājiem, un tās nodrošina lielisku veiktspējas un izturības līdzsvaru. Tās ir izgatavotas ar vieglu kodolu, kas padara tās viegli manevrējamas, un tām ir izturīga pamatne, kas izturēs gadiem ilgu lietošanu.
  • Atomic stiprinājumi: Šīs saites ir saderīgas ar Atomic Classic distanču slēpes, un tās nodrošina drošu un ērtu stiprinājumu. Tās ir arī viegli regulējamas, lai jūs varētu nodrošināt bērnam ideāli piemērotu stiprinājumu.

Komplektam varat pievienot arī šādus priekšmetus:

  • Atomic distanču slēpošanas zābaki: Šie zābaki ir izstrādāti tā, lai nodrošinātu komfortu un atbalstu jaunākajiem slēpotājiem.
  • Cimdi vai cimdi: Labs cimdu vai dūraiņu pāris ir ļoti svarīgs, lai jūsu bērna rokas trasēs būtu siltas. Mēs piedāvājam dažādus cimdus un dūraiņus, kas lieliski piemēroti distanču slēpošanai, un tie visi ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošinās jūsu bērna rokas siltas un sausas.
  • SkatePro slēpju soma distanču slēpes: Slēpju soma ir lielisks veids, kā pasargāt slēpes no bojājumiem, kad tās netiek izmantotas. Mēs piedāvājam dažādus slēpošanas somu modeļus, kas paredzēti distanču slēpēm, un tie visi ir izgatavoti no izturīgiem materiāliem, kas kalpos gadiem ilgi.

Atomic Classic Junior distanču slēpošanas komplekts ir lielisks veids, kā sākt bērnam nodarboties ar distanču slēpošanu. Tā kā viss nepieciešamais ir iekļauts vienā komplektā, varat būt droši, ka viņiem būs viss, kas nepieciešams, lai lieliski pavadītu laiku trasēs.

Parādīt visu

SkatePro