×
Menu

Corvus Freeride Skis

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 1
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Ar Black Crows Corvus Freeride slēpēm droši un stilīgi dodieties uz slēpošanas trasēm. Šīs vienvietīgās slēpes ir lieliski piemērotas pieredzējušiem slēpotājiem, kuri vēlas izbaudīt aizraujošu freerida pieredzi. 142/107/120 mm profila un 107 mm vidukļa platuma kombinācija nodrošina lielisku stabilitāti un kontroli, ļaujot viegli pārvarēt pat visgrūtākos apvidus.

Corvus Freeride slēpes ir izgatavotas no vieglas, bet izturīgas konstrukcijas, un tām ir oglekļa, titāna un stikla šķiedras kodols. Šī konstrukcija nodrošina nepārspējamu izturību un veiklību, nodrošinot vienmērīgu un atsaucīgu braukšanu. Slēpes var lepoties arī ar Titanal Binding Platform un ABS sānu sieniņām, kas nodrošina lielāku izturību un enerģijas pārnesi, ļaujot jums pārsniegt savas robežas un doties jebkurā slēpošanas piedzīvojumā.

Pateicoties 21 m rādiusam, šīs slēpes nodrošina lielisku manevrētspēju un saķeri ar malu, padarot tās ideāli piemērotas gan garu, plaša garuma pagriezienu veikšanai, gan ātru, tehnisku manevru veikšanai. Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis slēpotājs vai vēlaties uzlabot savas prasmes, Black Crows Corvus Freeride slēpes ir ideāla izvēle neaizmirstamam freerida piedzīvojumam. Esiet gatavi iekarot kalnus un no jauna definēt savus slēpošanas piedzīvojumus ar šīm izcilajām slēpēm.

Specifikācijas

Year model:
23/24
Platums:
142/107/120 mm
Vidukļa platums:
107mm
Labākais lietojums:
Touring
Prasmju līmenis:
Advanced
Radius:
21m
Svars uz pāru:
2000g
Serdes materiāls:
Carbon, Titanium, Fiberglass
Profils:
Tip and Tail Rocker
Stiprinājums:
Not included
Papildu funkcijas:
Titanal Binding Platform, ABS sidewalls
Dzimums:
Unisex

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro