Produkts ir izpārdots, un NAV paredzams, ka tas atkal būs noliktavā. Show similar products
×
Menu

MyFit Dual Fit Crown Liner

(9)
Video
Video
Prece ir izpārdota. Nav iespējams piegādāt
Show similar products

Populāri produkti

Apraksts

MyFit Dual Fit Crown skrituļslidu oderējums ir līdz šim tehnoloģiski modernākais MyFit oderējums. Progresīvi ir ne tikai paši risinājumi, bet arī šo brīnumu radīšanā izmantotie materiāli. Piemēram, 3D lateksa atmiņas putas atceras savu sākotnējo stāvokli. Tas nozīmē, ka, piemēram, smagas piezemēšanās laikā putas saspiežas, bet ātri atgūst savu sākotnējo stāvokli, nodrošinot, ka tās cieši un ērti pieguļ, kā jūs sagaidītu no šādas oderes.

Dual Fit nodrošina unikāls neoprēna gabals, kas piestiprināts priekšpusē. To var regulēt, un vajadzības gadījumā tas ļaus jums arī samazināt izmērus.

Crown oderējums ir visoptimālākais veids, kā nodrošināt visērtāko un ilgstošāko piegulēšanu. Regulējamā elastības un kontroles šņorēšana ļauj optimizēt oderējumu, lai vislabāk atbilstu jūsu personīgajam slidošanas stilam.

Tā kā Dual Fit ieliktnis ir diezgan biezs potītes/kaula apvidū, mēs iesakām to izmantot tikai ar slidām, kurām ir plats apvalks vai kuras iepriekš izmantotas ar bieziem ieliktņiem.

Lai nodrošinātu katram lietotājam piemērotu pielāgojumu, Powerslide ir izgatavojuši oderējumu, kas ir formējams karstumā. Spiediet šeit, lai apskatītu detalizētu aprakstu par to, kā formēt oderējumu.

No tā paša zīmola

Parādīt visu

atsauksmes   (9)

Great liner, excellent shipping. I would buy from this company again.
Michael Miller (Cleveland)
2020-08-25
Reitings: 5 no 5!
Amazing very adjustable from thick firm to nice and loose or in the middle, it has a plastic insert on the tongue that helps make it super firm and tight, without this it's very forgiving. I rate them for comfort and support very nice liners!
billy webb (Warminster)
2019-06-11
Reitings: 5 no 5!
Rādīt visas 9 atsauksmes
SkatePro