×
Menu

Rowing Surfskate

1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Pārceliet sērfošanu uz ielām ar Long Island Rowing Surfskate, kas ir lielisks pavadonis sērfošanai.

Šis meistarīgi izgatavotais sērfskate ir aprīkots ar 29,5" (75 cm) klāju no augstākās kvalitātes kļavas, kas nodrošina optimālu izturības un elastības līdzsvaru dinamiskai braukšanas pieredzei. Tā lielais 9,5" (24,1 cm) platums piedāvā pietiekami daudz vietas jūsu kājām, nodrošinot stabilitāti un kontroli, kad jūs braucat un plūstat. Izteikti izteiktais kicktails nodrošina daudzpusību, ļaujot jums viegli izpildīt "pop ollies" un citus frīstaila trikus.

Aprīkots ar 16,5" (41,9 cm) riteņu bāzi un atsaucīgiem apgrieztiem kingpin trucks, Long Island Rowing Surfskate nodrošina nepārspējamu karvinga sajūtu. Standarta pakaramais un karvinga trucks nodrošina vienmērīgu un kontrolētu braukšanu, kas ir ideāli piemērots sērfošanas sajūtas imitācijai uz sauszemes. Šis sērfskate ir gatavs aizvest jūs sērfošanas iedvesmotā ceļojumā, neatkarīgi no tā, vai braucat pa ielām, braucat cauri konusiem vai vienkārši izbaudāt braukšanas azartu.

Uzlabojiet savas sērfošanas treniņus vai vienkārši izbaudiet tīru braukšanas prieku ar Long Island airēšanas sērfskati. Izbaudiet perfektu veiktspējas, stila un daudzpusības apvienojumu - viss tas ir ietērpts vienā neticamā iepakojumā.

Specifikācijas

Klāja materiāls:
Maple
Wheelbase:
16.5" (41.9cm)
Nose Garums:
3.30"
Tail garums:
5.57"
Klāja garums:
29.5" (75cm)
Klāja platums:
9.5" (24.1cm)
Klāja funkcijas:
Kicktail
Riteņa diametrs:
66mm
Treki veids:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Izjādes stils:
Carving

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro