×
Menu
YOW

Padang Padang Power Surfing Series Surfskate

1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
7 gabaliem
8 gabaliem
9 gabaliem
10+
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

YOW Padang Padang Padang Power Surfing Series Surfskate

YOW Padang Padang Power Surfing Series sērfskate ir nepieciešams ikvienam sērfotājam, kas vēlas uzlabot savas prasmes vai vienkārši izbaudīt sērfošanas sajūtu uz sauszemes. Šis sērfskate ar 34 collu kļavas klāju un 10 collu platumu nodrošina stabilu un ērtu platformu visu prasmju līmeņu braucējiem. Tā 18,5 collu garenbāze un 6,69 collu astes garums atvieglo manevrēšanu, savukārt 4,61 collu priekšgala garums nodrošina pietiekami daudz vietas kāju novietošanai. Kicktail arī ļauj veikt agresīvākus manevrus un trikus.

Šis sērfskate ir komplektā ar augstas kvalitātes Inverted kingpin trucks un 66 mm riteņiem ar karvinga iespējām. Apgrieztā kingpin konstrukcija nodrošina vienmērīgu un atsaucīgu braukšanu, savukārt platie riteņi nodrošina stabilitāti un saķeri. Šī komponentu kombinācija padara YOW Padang Padang Power Surfing sērijas sērfošanas slidas ideāli piemērotas sērfošanas manevru, karvinga un pumpēšanas treniņiem.

Pateicoties izturīgajai konstrukcijai un augstas veiktspējas komponentiem, YOW Padang Padang Power Surfing Series sērfskate ir izgatavots tā, lai kalpotu ilgi. Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis sērfotājs, kas vēlas uzlabot savas prasmes, vai tikai sākat un vēlaties izbaudīt sērfošanas uz sauszemes aizrautību, šis sērfskate ir lieliska izvēle.

Specifikācijas

Klāja materiāls:
Maple
Wheelbase:
18.5" (47cm)
Nose Garums:
4.61"
Tail garums:
6.69"
Klāja garums:
34" (86.4cm)
Klāja platums:
10" (25.5cm)
Klāja funkcijas:
Kicktail
Riteņa diametrs:
66mm
Treki veids:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Izjādes stils:
Carving

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro