Produkts ir izpārdots, un NAV paredzams, ka tas atkal būs noliktavā. Show similar products
×
Menu

Topaz Roller Derby Skates

(2)
Prece ir izpārdota. Nav iespējams piegādāt
Show similar products

Populāri produkti

Apraksts

Šīs Topaz skrituļslidas ir nedaudz virs Derby specializēto kvadraciklu skrituļslidu klāsta vidusdaļas Chaya sērijā. Tās piedāvā lielisku platformu, kas palīdzēs attīstīt jūsu prasmes, nesagraujot bankas līdzekļus. Turklāt, ja nolemjat, ka Roller Derby ir domāts tieši jums, vienmēr varat uzlabot plāksni, riteņus un citas detaļas, lai iegūtu personalizētāku stilu un labākas detaļas.

Apavs ir veidots zemā kedas profilā un apvilkts ar poliuretāna nano ādu, kas ir gan mīksta pieskārienam, gan izturīga pret nodilumu, piemēram, saskaroties ar Derbija laukuma segumu vai citiem derbija spēlētājiem. Poron/EVA polsterējums ir īpaši mīksts un ērts, un jūs varēsiet slidot visu dienu, nejūtot nekādu diskomfortu. Lai uzlabotu piegulēšanu, Chaya ir izveidojis pilnībā termiski formējamu zābaku un oderējumu, lai jūs varētu iegūt "otrās ādas" piegulēšanu. Tas ir zema griezuma, lai nodrošinātu optimālu manevrētspēju.

Topaz modelim Chaya ir izvēlējušies Zena plāksnes. Tās ir īpaši izturīgas, ar mazu svaru, kā arī saderīgas ar Chaya unikālo dubulto centra stiprinājumu, kas ļauj pielāgot zābaku savam īpašajam braukšanas stilam uz plāksnes. Power toe sistēma nodrošina lielāku jaudu, ātrumu un kontroli, kā arī uztur nelielu iepriekšēju muskuļu sasprindzinājumu, kas ļauj ātri reaģēt un mainīt virzienu vienā mirklī.

Kravas statņi ir izgatavoti no alumīnija, un to leņķis ir 20º.

Octo Edge riteņi ir plati un saķeri izturīgi, un tiem ir 92A durometrs.

Chaya Cherry Bomb pirkstu bremze nodrošina papildu kontroli un manevrētspēju. Daļēji mīkstās Jelly Interlock bukses rada smalku līdzsvaru starp komfortu un kontroli. Wicked ABEC7 gultņi nodrošina vieglāku ripošanas ātrumu.

Specifikācijas

Plāksnes materiāls:
Aluminum

No tā paša zīmola

Parādīt visu

atsauksmes   (2)

Latviešu valodā atsauksmes nav. Rādīt atsauksmes other languages (2 reviews)

SkatePro